Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 1.9 °C

Závodní sezona přerovských moderních gymnastek byla úspěšně zahájena

Sport

14.3.2016

Autor: zd

První soutěžní klání mají moderní gymnastky za sebou, absolvovaly je na závodních plochách v Krakowě a Hlučíně. A jak se ukázalo, příprava na novou sezonu proběhla úspěšně.  

Za účasti oddílů gymnastek z tří zemí - Polska, Ukrajiny a České republiky - bojovalo 127 závodnic na 13. Memoriálu Krystyny Georgiew v Krakowě. V seniorské kategorii předvedla tři sestavy Michaela ŠLOSAROVÁ. Kužele, míč i stuha měly velké rezervy po stránce technické i provedení a výsledný zisk 36,350 bodu znamenal 6. příčku ve výsledkové listině.

Třebovický čertík je pravidelně zařazován do kalendáře trenérek jako úvodní soutěž pro závodnice kombinovaného programu. Pět přerovských gymnastek se tu představilo se svými sestavami. V kategorii II. KP těsně za pódiovým umístěním v sestavě bez náčiní skončila Denisa KARASOVÁ a v závěsu se umístila Lenka HANZLÍKOVÁ. 12. příčku získala Ema POLÁKOVÁ za obruč a míč ve III. KP, Adéla MIKEŠOVÁ si odvezla v této kategorii bronz. Na závodní koberec se vrátila v kategorii žen Blanka BOŘUTOVÁ a patřilo ji těsné vítězství za předvedenou obruč a kužele.

zd

Reklama

MProFight Sport - sportovní sebeobrana

Katalog firem » Sport » Bojové sporty, sebeobrana

Sportovní bojové cvičení pro sebeobranu Určeno pro všechny, kteří mají zájem se poměrně rychle a jednoduše naučit bránit před agresivními jedinci a zároveň si zasportovat a posílit sv...