Reklama

Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav, venku je 25.3 °C

Pivovar Zubr slaví 152. narozeniny a chystá velkolepou oslavu

Zprávy z regionu

8.4.2024

Autor: red

Festivalovou sezónu v Přerově opět zahájí oslava narozenin pivovaru Zubr. Ten letos slaví 152 let od svého založení a fanoušci piva a muziky se mají na co těšit. Brány pivovaru se otevřou v pátek 26. dubna ve 14:30 a vedle skvělé hudby na návštěvníky čeká neomezená konzumace piva Zubr a nealkoholických nápojů, která je v ceně vstupenky.

V areálu přerovského pivovaru vystoupí jako první v 15:00 Gabriela V.G., kterou na stage vystřídají kapely Limetall a Bastard. Lákadlem určitě bude i první z letošních 3 koncertů Pirilla a jako zlatý hřeb večera vystoupí legendární Wohnout. Protože se jedná o narozeninovou oslavu, v ceně vstupenky je již zahrnuta i neomezená konzumace piva a nealkoholických nápojů z produkce pivovaru. Jako vždy nebudou chybět na čepu nefiltrovaná 4x chmelená jedenáctka ZUBR Grand přímo z ležáckého sklepa, oblíbená piva ZUBR Gold a ZUBR Gradus, ochucené i klasické nealkoholické pivo a limonády.

"Každoroční oslava narozenin našeho pivovaru je skvělou příležitostí potkat se s našimi fanoušky a štamgasty. Vždyť hlavně pro ně vaříme již 152 let pivo se zubrem ve znaku, o jehož dlouhodobé kvalitě svědčí opakovaná vítězství v prestižních českých i mezinárodních degustačních soutěžích. Věříme, že i letos si narozeninovou oslavu všichni užijeme a bude na co vzpomínat," říká Kateřina Vilímová, brand manažerka značky ZUBR.

Vstupenky lze zakoupit od 1. dubna v ceně 450 Kč v prodejně Fontány u pivovaru v Přerově, online a na místě pak budou vstupenky k dostání za 500 Kč. Letos je nově zavedeno i zlevněné vstupné pro děti a ZTP, ZTP/P.

red

Reklama

Atalian

Katalog firem » Služby » Úklid - práce, technika

Standardní pravidelný úklid nabízíme pro kancelářské i průmyslové prostory, potravinářské provozy, obchodní centra, hypermarkety, zdravotnické prostory, logistická centra ap. Pro každéh...