Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 12.4 °C

Wellryba do Base campu "nedoplula"

Kultura

10.11.2014

Autor: hcz

Tršická rocková kapela Wellryba, která měla v sobotu hrát na Base campu, změnila termín koncertu. Organizátoři ale tuto změnu zapomněli ohlásit. A tak zatímco čekali v přerovském cafébaru milovníci rocku na "připlutí" Wellryby, ta brouzdala v jiných vodách.

"Nevíme, co se stalo, čekáme, kdy se muzikanti objeví," řekla po začátku avizovaného vystoupení obsluha Base campu. Jenže chyba se nestala na straně muzikantů, ale na straně organizátora. Ten zapomněl koncert Wellryby zrušit. Tršičtí muzikanti se do Base campu těší a zvou všechny rockery i metalové fandy na 6. prosince .

Podle spolumajitelky Base campu Kláry Mervardové se v listopadu koná v prostorách cafébaru nezvykle spousta akcí. "Každý čtvrtek a téměř každou sobotu probíhají u nás různé kulturní, ale i společenské akce. Uhlídat vše je někdy nadlidský výkon, to naši chybu ale neomlouvá," dodala.

V cafébaru bylo plno. Návštěvníci se skvěle bavili i bez rockerů. Mezi nimi byli ale i tací, kteří se na tršickou Wellrybu těšili. "Kapelu jsem na živo hrát neslyšel, ale Rocker Klip jsem si našel na internetu. Byl fakt hustej, a tak jsem si řekl, že se přijdu podívat. Čekal jsem ale marně. Mrzí mě to, ale stane se. No nic, dám si ještě jedno pivo a vyrazím do víru velkoměsta. Podívám se po plakátech, kde se co děje, a když nic nenajdu, vrátím se domů, " řekl devatenáctiletý Pavel, který do Přerova přijel z Olomouce.

hcz

Reklama

RESTAURACE HOTELU JANA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace Hotelu Jana nabízí luxusní klimatizované prostředí pro vaše rodinné oslavy, firemní akce nebo jen pro oběd či večeři ve dvou. Restaurace nabízí výbornou mezinárodní kuchyni.