Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.7 °C

V galerii se můžete naučit, jak se kreslí vtipy

Kultura

2.2.2015

Autor: zd

Zapojit se aktivně do kreslení, naučit se tahy pro rychlokresbu nebo si nechat načrtnout jednoduchou karikaturu – to vše budou moci návštěvníci Galerie města Přerova již tento čtvrtek v 17:00. Zábavné odpoledne s podtitulem Jak se kreslí vtip bude doprovodným programem k probíhající výstavě kresleného humoru Lubomíra Dostála.

Workshop se stane ekvivalentem na Dostálovy tvořivé dílničky a kreslení s dětmi, které poslední roky provozuje pro mateřské a základní školy. "Interaktivní výstava aktivně zapojuje návštěvníka do expozice. Je strukturována tak, aby se lidé nepřišli jen zasmát, ale museli i trochu zapřemýšlet. Vše samozřejmě zábavnou formou,“ uvedla kurátorka výstavy Lada Galová. Výstavu například provází soutěž, v jejímž finále kreslíř vyhodnotí nejlepší žertovný text, který doplní prázdnou bublinu v jeho anekdotě.

Kreslený humor i ostatní umělecká tvorba přerovského karikaturisty Lubomíra Dostála bude v galerii k vidění do 22. února.

zd

Reklama

OKNO H

Katalog firem » Řemeslníci » Okna, dveře, zastiňovací technika

Dodávka a montáž plastových oken a dveří, žaluzie, sítě, rolety, demontáž, montáž, zednické zapravení bezpečnostních dveří. Dodávka a montáž vnitřních dveří.