Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 7.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tipy na víkend: Slavnostní výlov Hradeckého rybníka, zvláštní vlakové spoje, Den stromů i cirkus

Zprávy z regionu

19.10.2017

Autor: iko

Blížící se víkend nabízí spoustu akcí v Přerově i blízkém okolí. Váháte-li nad tím, jak strávit volné dny, inspirujte se našimi tipy...

Ilustrační foto Ilustrační foto

PÁTEK

09:00 / Den stromů / Park Michalov
17:00 / Cirkus Šimek / Park Michalov
17:30 / Po strništi bos / Kino Hvězda
18:00 / Páteční večer s kytarou / Divadelní V. klub
19:00 / Komorní koncert / Zámek Přerov
20:00 / Limetal / Hranice
20:00 / Matka! / Kino Hvězda

SOBOTA

08:00 / Bleší trhy / Výstaviště Přerov
08:30 / Výlov Hradeckého rybníka / Tovačov
10:00 / Lego Ninjago film / Kino Hvězda
15:00 / Cirkus Šimek / Park Michalov
17:30 / Bajkeři / Kino Hvězda
20:00 / Sněhulák / Kino Hvězda

NEDĚLE

08:30 / Výlov Hradeckého rybníka / Tovačov
09:00 / Bruslení pro děti do 12 let / Zimní stadion
11:00 / Cirkus Šimek / Park Michalov
13:30 / Nedělní párty při dechovce / Městský dům
15:00 / Tvořivé neděle / Galerie Přerov
15:30 / My Little Ponny Film / Kino Hvězda
16:00 / Bruslení veřejnosti / Zimní stadion
17:30 / Geostorm: Globální nebezpečí / Kino Hvězda
20:00 / Matka! / Kino Hvězda

V pátek dopoledne čeká v Michalově na všechny zájemce pestrý program u příležitosti Dne stromů. Při procházce parkem bude přichystána řada zastavení s hravými a poučnými aktivitami. Na vyznačené trase se seznámíte s různými druhy stromů a dozvíte se o nich mnoho zajímavého. Akce je určena školám i veřejnosti, všichni jsou vítáni.

Brnkáte si doma pro radost, zpíváte ve sprše, dujete na fujaru? Nohavica, Nedvědi, Redl, Plíhal, známé, neznámé i zlidovělé písničky... Čím víc kytar, čím víc nástrojů, hlasů a různých cingrlátek, tím líp. Přijďte si užít fajn Páteční večer s kytarou do Véčka.

S mezinárodním programem zavítal do Přerova Cirkus Šimek. Jeho šapitó najdete v parku Michalov naproti Ornisu. Od pátku do neděle jsou na programu tři představení - v pátek v 17:00, v sobotu v 15:00 a v neděli v 11:00. Těšit se můžete mimo jiné na drezúru sibiřských a bengálských tygrů.

V sobotu ráno odstartují na přerovském Výstavišti Bleší trhy. Pro nakupující je to skvělá příležitost nakoupit zajímavé věci většinou za velmi výhodné ceny. Prodávající si zde může přivydělat prodejem věcí, které sám už nepoužívá, ale mohly by posloužit někomu dalšímu. Akce probíhá za každého počasí v kryté hale. Tak jako na všech akcích Výstaviště Přerov je pro návštěvníky samozřejmostí parkování přímo u haly. 

Oba víkendové dny budou v Tovačově patřit slavnostnímu výlovu Hradeckého rybníka. Rybářům uvíznou v sítích amuři, candáti, kapři, štiky, sumci i tolstolobici. Zájemci si pochutnají na množství rybích specialit. Na výlov budou tradičně vypraveny zvláštní vlakové spoje.

Pokud jste se chystali v sobotu večer do Klubu Teplo na retro poslechově-taneční večer s Melody Gentlemen, nechoďte, program byl zrušen.

Krásný víkend všem!

iko

Reklama

Technické služby města Přerova

Katalog firem » Služby

Našimi hlavními úkoly je postarat se o čistotu města, údržbu zeleně, svozu odpadu, osvětlení města a odstraňování následků zimy. Dále provozujeme pohřební službu, která má samosta...