Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 7.9 °C

Policie pátrá po údajném viníkovi nehody

Krimi

3.2.2016

Autor: zd

Policisté pátrají po údajném viníkovi nehody, na jejímž konci skončil třiadvacetiletý muž s autem na střeše v rozbahněném poli ve směru od Hranic na obec Olšovec. K nehodě mělo dojít už 30. ledna a nyní se policie obrací na případné svědky celé události.

"Dne 30. ledna 2016 v 17:10 došlo na silnici II/440 v katastru obce Olšovec k dopravní nehodě. Dle tvrzení třiadvacetiletého oznamovatele, který jel ve vozidle VW GOLF ve směru od Hranic na obec Olšovec, mu najel částečně do jeho jízdního pruhu řidič s nezjištěným vozidlem zřejmě značky BMW, tmavé barvy, jedoucí v protisměru. Mladý řidič se snažil vyhnout střetu a prudce strhnul řízení doprava, odkud následně vjel přes travnatou silniční příkopu na pole, kde se vozidlo dvakrát převrátilo a zůstalo ležet na střeše," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Podezřelý z místa události ujel. Ke zranění osob nedošlo, technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. Provedenou dechovou zkouškou u poškozeného byl alkohol vyloučen.

"Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout bližší informace k neztotožněnému vozidlu nebo jeho řidiči, aby kontaktovali policisty dopravního inspektorátu na čísle 974 778 251, 974 778 254 nebo operační středisko na bezplatné lince 158," doplnila policejní mluvčí.

zd

Reklama

Oční ambulance s provozovnou optiky Bc. Ilja Šín

Katalog firem » Zdravotnictví » Oční ambulance

Oční ambulance pod vedením lékaře MUDr. Ondřeje Kováčika je zaměřena na primární péči. Komplexní vyšetření včetně OCT, fundus kamery, perimetru je u nás standardem. Jako doplněk naš...