Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 13.9 °C

Mažoretky Fantasy slavily úspěch

Sport

21.3.2016

Autor: team Fantasy

Každým rokem se přerovské mažoretky ze sportovního oddílu Fantasy účastní prestižní mezinárodní soutěže Podhostýnský pohár. Ani letos tomu nebylo jinak, konal se již 6. ročník této prestižní soutěže, které se účastnilo několik stovek mažoretek v ČR a Slovenska.

Přerovské mažoretky zde představily celkem 19 formací jak s náčiním baton (hůlka), tak i s náčiním pompom (třásně). Soutěžilo se v kategoriích kadetky 8-11 let, juniorky 12-14 let, seniorky 15 a více let, předvedly se skupinové formace baton, pompom a MIX, tak i sóloformace – sólo, duo, malé formace baton a pompom. Sobotní klání začalo hned zrána v 8:00 a končilo ve večerních hodinách. A jak dopadly přerovské mažoretky Fantasy? 6. ročník Podhostýnského poháru byl pro Fantasy velmi úspěšný a velmi dobrým startem do letošní soutěžní sezony. Fantasy získalo celkem 14 ocenění, a to 6x zlato, 5x stříbro a 3x bronz.

Sobotou mažoretkové klání nekončilo a hned v neděli se opět v ranních hodinách děvčata rozjela do Opavy, kde se účastnila 3. ročníku mezinárodní soutěže Opavská růže 2016. Zde sportovní oddíl mažoretek Fantasy Přerov předvedl téměř všechny formace pro letošní soutěžní sezonu a opět svému teamu Fantasy a městu Přerov rozhodně ostudu neudělal. Opět se soutěžilo ve třech věkových kategoriích kadet, junior, senior jak s náčiním baton, tak i s náčiním pompom. Některé formace měly svoji premiéru a i přes velký časový skluz se děvčata dokázala soustředit a podala vynikající výkon. Z Opavské růže si Fantasy odvezlo celkem 22 ocenění, a to: 12x zlato, 5x stříbro, 5x bronz. Gratulujeme!!!! (zde foto č.3+č.4)

Co dodat? Ať se děvčatům, trenérům i nadále tak daří a v kvalifikaci na MČR 2016 přejeme jen ty nejlepší výsledky.

team Fantasy

Reklama

RESTAURACE HOTELU JANA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace Hotelu Jana nabízí luxusní klimatizované prostředí pro vaše rodinné oslavy, firemní akce nebo jen pro oběd či večeři ve dvou. Restaurace nabízí výbornou mezinárodní kuchyni.