Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 13.8 °C

Dvanáct nejkrásnějších finalistek Miss Model 2014 je v Přerově na soustředění

Zprávy z regionu

17.11.2014

Autor: Hana Žáčková

Agentura HIT pořádá za podpory města Přerova další, v pořadí již XII. ročník prestižní soutěže krásy a elegance MISS MODEL 2014. Slavnostní finálový večer o titul Miss Model 2014 se uskuteční v sobotu 22. listopadu v secesním sále Městského domu v Přerově. V těchto dnech probíhá soustředění finalistek, mezi nimi je i Kamila Šromotová z Lipníka nad Bečvou.

Soutěž s bohatou tradicí budí nejen zájem veřejnosti, ale i předních českých návrhářů a krásných dívek. "Cílem projektu je podporovat mladé talentované osobnosti z oboru uměleckých činností. Castingy na finálový večer probíhaly ve třech městech. V Mikulově, Kutné Hoře a v Přerově. Do finále postoupilo dvanáct nejkrásnějších dívek, které jsou v těchto dnech v Přerově na soustředění. Zkouší si nejen modely, ale pilují i rétoriku a choreografii," prozradila Věra Lakomá z pořádající agentury HIT. Všechny návštěvníky finálového večera zaujme určitě volná disciplína. "V ní budou moci obdivovat 12 návrhářů a jejich 12 originálních modelů. Každého ročníku Miss Model se účastní osobnosti s dobře zavedenou značkou. Letos se představí ale i nové tváře zatím neznámých talentů. Počet návrhářů se rozrůstá, je zájem o prezentaci a výběr modelů je stále zajímavější a designově odlišný," dodala Lakomá. Pěknou podívanou bude i choreografie Enigma, v které dívky prezentují svou postavu v černém luxusním prádle.

V dílně ostravské návrhářky Kateřiny Ivanové vznikly i modely z období antiky doplněné originálními šperky Daniely Káňové z Prahy, které mohou návštěvníci shlédnout v úvodní kolekci "Soulad". Chybět nebude ale ani doprovodný program plný energie mladých talentů. Vystoupí zpěvák, klavírista a skladatel Jan J. Nedvěd z kapely Bek Ofis s premiérou své nové skladby, dívčí kvarteto Four Roses violoncella a taneční skupina D2Dance Přerov.

Hana Žáčková

Reklama

PRO ACTIVITY

Katalog firem » Sport

PRO ACTIVITY - centrum zdravého pohybu pro celou rodinu. Najdete zde nejnovější a nejpopulárnější aktivity v ČR, a to H.E.A.T. PROGRAM, H.E.A.T. SPOTEEE, H.E.A.T. CIRCUIT. Nesmíme však zapomenou...