Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 15.6 °C

Dva opilci demolovali zaparkovaná auta. Policisté je dopadli v baru

Krimi

17.4.2014

Autor: zd

Včera po jedenácté hodině v noci neuniklo pozornému kolemjdoucímu, že dva mladíci ničí zaparkovaná auta a že po nich zůstává pořádná spoušť. Vše nahlásil na policii, ta je podle popisu dopadla v baru, kde si zřejmě dodávali odvahu k dalšímu řádění. Opilci se k činu přiznali, teď jim hrozí vězení.

Včera krátce po jedenácté hodině v noci přijali přerovští policisté oznámení od všímavého občana o tom, že dva mladíci ničí vozidla na Bezručově ulici v Přerově. Na místo okamžitě vyrazila policejní hlídka. "Zjistila, že neznámí pachatelé poškodili vozidla nejen na Bezručově ulici, ale i na ulici Pod Valy. Na Bezručově ulici dvě vozidla – Citroën Jumper, na kterém ukopl zrcátko, a Peugeot Boxer, na němž také ukopl zrcátko a rozbil stahovací i trojúhelníkové okno. Na ulici Pod Valy byla poškozena tři vozidla – dvě Škody Felicie a Hyundai Galloper. I na nich byla ukopnuta zpětná zrcátka," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Policisté okamžitě začali po mužích pátrat. Za několik desítek minut pak v jednom baru objevili dva mladíky, kteří odpovídali popisu. Zajistili a převezli na policejní služebnu, kde se oba k činu doznali. "Jedná se o dva mladé muže ve věku 19 a 20 let, jednoho z Přerovska a druhého z Opavska. U obou provedli policisté dechovou zkoušku, která byla pozitivní. U devatenáctiletého mladíka naměřili 1,21 promile alkoholu v dechu, u dvacetiletého 1,54 promile alkoholu," sdělila policejní mluvčí. Nyní jsou oba muži podezřelí ze spáchání trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví, za které jim hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. Přesná výše škody zatím nebyla vyčíslena.

zd

Reklama

Okna Hanák

Katalog firem » Řemeslníci » Okna, dveře, zastiňovací technika

Naše motto je spokojený zákazník! Okna a dveře, která nám dodávají naši dlouholetí odzkoušení výrobci, jsou prvotřídní kvality. Zastupujeme celou řadu renomovaných výrobců oken a dv...