Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 11.7 °C

Ze svodky přerovské policie

Krimi

1.9.2014

Autor: zd

Zběsilý řidič se protloukl kruhákem, pak ho zastavili strážníci. Nadýchal skoro 3 promile ● Z dílny zmizely motorové pily, z garáže sekačka a svářečka ● Zloděj ukradl kabelku paní na nádraží, měla v ní 25 tisíc

Zběsilý řidič se protloukl kruhákem, pak ho zastavili strážníci. Nadýchal skoro 3 promile

Jednapadesátiletý řidič z Kroměříže se na cestu do Přerova řádně posilnil alkoholem. Se svým vozem Ford Ka se ve čtvrtek před 20. hodinou řítil po Čechově ulici a na kruháku mu byla silnice malá. Narazil do čtyř sloupků, ale ani to ho nezastavilo. Stopku mu vystavili až strážníci. Nadýchal 2,80 promile. Způsobil škodu za 30 tisíc korun, teď ho čeká postih.

Z dílny zmizely motorové pily, z garáže sekačka a svářečka

V noci ze čtvrtka na pátek došlo ke vloupání do dílny u jednoho z domů v Lazníkách. Zatím neznámý pachatel z něj odcizil dvě motorové pily a aku vrtačku. Majiteli způsobil škodu za 15 tisíc korun.

Někdy v čase od 27. do 29. srpna došlo ke vloupání do garáže v Radslavicích. Neznámý pachatel z ní vzal benzinovou sekačku, elektrickou svářečku a dvoukotoučovou stolní brusku. Nepohrdl ani mosaznými topenářskými ventily. Majiteli způsobil celkovou škodu za téměř 28 tisíc korun.

Zloděj ukradl kabelku paní na nádraží, měla v ní 25 tisíc

V pátek v ranních hodinách v prostoru přerovského vlakového nádraží okradl neznámý pachatel čtyřicetiletou paní. V nestřeženém okamžiku jí z kabelky, kterou měla zavěšenou na rameni, vzal peněženku s celým obsahem. Paní v ní měla 25 tisíc korun, osobní doklady, platební kartu a další písemnosti. Zloději hrozí dva roky vězení. Policie po něm pátrá.

zd

Reklama

Restaurace AVION

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Polední menu, teplá jídla po celý den, velký výběr káv a míchaných nápojů, každý pátek a sobota živá hudba k poslechu i k tanci, pořádání slavnostních příležitostí. Kuřácká kav...