Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 10.9 °C

Za Arakainy a královnou popu zamířily na výstaviště stovky lidí

Zprávy z regionu

19.7.2015

Autor: hcz

Společné turné metalové kapely Arakain a popové královny Lucie Bíle dorazilo do Přerova. Koncert odstartoval v pátek na přerovském výstavišti, kam se během parného podvečera sjížděly stovky lidí z širokého okolí. A zatímco návštěvníci netrpělivě čekali na vystoupení zlaté slavice, podium obsadily přerovské kapely Spocená uklízečka, Arrhythmia a Penzistor, které kotel pod podiem pořádně rozehřály.

Kocert popové královny a metalových démonů přichystala pro Přerovany společnost Kulturní Přerov s.r.o. "Koncert Lucie Bílé s Arakainem jsme připravovali asi rok, ale je to kromě Gulášfestu nejspíš jedna z posledních akcí, které tady na výstavišti děláme," řekl pořadatel Jaroslav Urbanec, který dodal, že zvažuje, jestli vůbec má cenu v pořádání hudebních akcí v Přerově pokračovat. "Uspořádat pro lidi jakýkoliv koncert není vůbec jednoduchá záležitost, a z ekonomického hlediska se nám při malé návštěvnosti pořádání takových akcí nevyplácí. Jsme moc rádi, že se nám podařilo Arakain a Lucii Bílou do Přerova dostat. Vždyť zlatá slavice před třiceti lety odstartovala právě s touto kapelou svou hvězdnou kariéru. Obavy jsme měli hlavně z počasí. Bylo úmorné horko. V průběhu vystoupení přerovské kapely Arrhythmia nás sice postrašil déšť, ale jak se z nenadání objevil, tak i zmizel," řekl organizátor akce Jaroslav Urbanec.

"Lucka je naše krevní skupina a koncert tady je pro nás velký zážitek. Já si ještě pamatuji na Lucčin hit Neposlušné tenisky, se kterým prorazila do televize. S manželem jsme předpokládali, že tu bude víc lidí. Areál přerovského výstaviště je rozsáhlý a nějaká ta stovka navíc, by se sem ještě vešla," svěřila se Martina Hanzlíková, která do Přerova přijela z Kokor. Dodala také, že příště by měli organizátoři objednat lepší počasí.

"Koncert Arakainu a Lucky byl úžasný, nic takového tady v Přerově dlouho nebylo. Velký dík patří hlavně organizátorům. S přítelkyní jsme tady už od samého začátku. Přišli jsme podpořit i naše domácí kapely - Spocenou, Arrhythmiu i Penzistory, to se musí....., a Arakaini, kteří přijeli dřív aspoň viděli, že i v našem regionu máme výborný muzikanty, kteří to umí na pódiu pořádně rozjet. Úmorný bylo ale počasí, ničeho ale nelitujeme, ani propocené košile..... ", svěřil se devětadvacetiletý Pavel Matula.

hcz

Reklama

Sapa Bike

Katalog firem » Obchod » Cykloprodejny

SAPA BIKE, ul. Mostní 5, Přerov, je naše nová velká prodejna s kompletním cyklistickým sortimentem. Specializujeme se na prodej silničních, horských, 29"27,5", 26", krosových a městských ko...