Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 5.3 °C

Výtěžek ze Zubrfestu putoval do neziskových organizací

Zprávy z regionu

30.7.2015

Autor: zd

Ve středu 29. července putoval výtěžek ze Zubrfestu do dvou regionálních neziskových organizací - TyfloCentra Olomouc a Azylového domu pro matky s dětmi v Přerově. Finanční dary v hodnotě 30 tisíc korun předal ředitel pivovaru Zubr Tomáš Pluháček.

"Těší nás, že můžeme jako každý rok podpořit vybrané neziskové organizace z našeho regionu, které se věnují velmi záslužné práci. Jelikož se jedná o část výtěžku ze vstupného, rád bych poděkoval všem, kteří na náš Zubrfest zavítali, protože na tento finanční dar přispěli svým dílem,“ uvedl Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

První šek ve výši 15 tisíc korun převzal Petr Zavadil, ředitel TyfloCentra Olomouc, o.p.s., druhý ve stejné hodnotě Pavel Šíma, ředitel Azylového domu pro matky s dětmi v Přerově, který provozuje Armáda spásy. TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. poskytuje sociální služby osobám se zrakovým postižením včetně odborného poradenství v oblasti sociálněprávní, sociálně aktivizační služby vedoucí ke smysluplnému využití volného času a pomoc při sociálním začlenění, především s ohledem na možnosti pracovního uplatnění. Provozuje také sociální firmu Ergones, která zaměstnává zrakově postižené osoby. Armáda spásy poskytuje sociální služby na základě křesťanských zásad pro osoby, které jsou v nepříznivé sociální situaci. Azylový dům pro matky s dětmi v Přerově provozuje Armáda spásy od roku 2009 a za dobu své existence zde našly pomoc desítky maminek s dětmi, které se ocitly v tíživé životní situaci.

zd

Reklama

EICO PLUS s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Zahradní technika a zahrádkářské potřeby

Kvalita pro zahradu, stavbu, dílnu. Firma se zabývá především prodejem hadic od největšího českého výrobce firmy Valmon z Valašského Meziříčí, ale také širokého sortimntu pro zahradu...