Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.5 °C

V Přerově o víkendu zavlaje Přerovská stuha

Sport

17.4.2015

Autor: Iva Otáhalová

O následujícím víkendu oddíl moderní gymnastiky TJ Spartak Přerov pořádá dvě soutěže. V sobotu se na koberci představí závodnice ve volném programu individuálních sestav Přerovská stuha 2015,  ke startu je přihlášeno 120 moderních gymnastek z České republiky, Německa, Slovenska a Polska. V neděli si na koberci poměří síly závodnice základního a kombinovaného programu Přerovská stužka 2015.

Obě soutěže proběhnou na hale TJ Spartak Přerov od devíti hodin. V rámci vrcholících příprav na Mistrovství Evropy v moderní gymnastice, které proběhne na přelomu května v Minsku přerovská hala přivítá českou juniorskou reprezentaci ve společné skladbě juniorek s pěti míči. Pod vedením trenérek Ivany Pokorné a Jarmily Zajoncové se představí Alina Chamzina, Tereza Jeřábková, Natálie Kučerová, Johana Marešová, Denisa Štěpánková a Denisa Hadačová. Vystoupí ve dvou exhibičních provedeních, v 11.30 a 13.15 hodin.

"Přijďte zhlédnout výkony všech závodnic a povzbudit i naši reprezentaci před nadcházejícím vrcholem. Bude to krásná podívaná,“ zve za všechny pořadatele Iva Otáhalová.

Iva OtáhalováTJ Spartak Přerov

Reklama

Prodejna svítidel - Blanka Vejrostová

Katalog firem » Obchod » Svítidla

Již 18 let prodáváme kvalitní interiérové i exteriérové svítidla, stolní lampy, instalační materiál, žárovky, vypínače, zářivkové tělesa, trubice. Vše také v provedení LED.