Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 10.7 °C

Kam o víkendu? Vydejte se do víru tance, brázdit svahy nebo vyzkoušet led a jízdu na koni

Tipy a názory

6.2.2015

Autor: Zuzana Doleželová

Před námi je další víkend. Děti si odpočinou od školy, od úkolů i od písemek, a my dospělí také oceníme chvilky volna. Čím je vyplnit? Máme pro vás pár tipů, jak si víkend dosyta užít. Můžete si zajet zalyžovat, s přáteli zajít na zimní stadion zabruslit, také je v plném proudu plesová sezona a vydat se můžete i do Radkovy Lhoty na koně. Hezký víkend!

Vydejte se na lyže, sněhu je všude dost

Na svazích panují ideální podmínky, zaznívá odevšud. Tak se vydejte vyzkoušet sníh na vlastní kůži. Pokud vás zajímá, jak jsou na tom v lyžařských střediscích v našem regionu a kde si můžete o víkendu třeba s celou rodinou parádně zalyžovat, pak se podívejte do našeho Přehledu sjezdovek.

Užijte si valčík, polku, i nějakou tu modernu... Plesová sezona je v plném proudu!

Už dnes večer od 20:00 se v Městském domě koná reprezentační ples VŠLG a škol zřizovaných společností DELTA Morava. Vstupenky jsou slosovatelné, tak třeba se na vás usměje štěstí. Zítra se v Tovačově koná Hanácké bál. Těšit se můžete na hanácké tance v krojích, půlnoční překvapení, na bohatou tombolu. O hudební doprovod se postarají Kanci paní nadlesní. V sobotu se koná i reprezentační ples v Lipníku nad Bečvou. K tanci a poslechu zahraje skupina Blue Band Company. Čeká vás vystoupení profesionálních tanečníků Filipa Swětíka a Lenky Komínkové, barmanská show a koktejlový bar. A v Městském domě budou mít svůj ples i maturanti z Gymnázia Jakuba Škody.

Bruslíte rádi? I vy si užijete příjemné chvilky

Venku se sice teplota pohybuje kolem nuly, na led bychom ale rozhodně stoupat neměli. Raději si vezměte brusle a vyrazte na zimní stadion. Pro děti do 12 let je připraveno bruslení v sobotu i v neděli od 09:00, dospěláci mohou vyrazit na led v sobotu v 18:15. Děti, studenti, důchodci a nebruslící doprovod za hodinu strávenou na stadionu zaplatí 35 Kč, dospělé bruslaře bude hodina strávená na ledě stát 40 Kč.

Vypravte se za do Radkovy Lhoty na koně

Jezdecký klub Radkova Lhota pořádá v sobotu a v neděli vždy od 09:00 do 11:30 a od 13:00 do 18:00 propagační akci. V tento den je jízda na koních zdarma, stačí se jen domluvit na telefonním čísle 606 572 126. K dispozici je i krytá jízdárna, takže se akce koná za každého počasí. Můžete si vyzkoušet i čištění koníka, donést můžete i tvrdé pečivo, jablka, mrkev.

Zuzana Doleželová

Reklama

AGEUM – umělecká a reklamní agentura

Katalog firem » Auto - moto » Autoservisy, opravny

Zajišťujeme kompletní služby nahrávacího studia. Oraganizujeme a pořádáme kulturní a společenské akce.