Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Speciál Zubr Maxxim se vrací. A bude ho ještě víc než loni

Zprávy z regionu

28.11.2016

Autor: zd

Čtrnáctistupňový pivní speciál Zubr Maxxim nechybí v nabídce ani v letošním roce. Právě v těchto dnech se opět začíná čepovat ve vybraných restauracích na Přerovsku, Olomoucku a Zlínsku, dostupný bude i v maloobchodní síti. Pivovar Zubr ho celkem uvařil 1 400 hektolitrů, což je o 200 hektolitrů více než v loňském roce.

Foto: Pivovar Zubr

"Zubr Maxxim zařazujeme v předvánočním období do nabídky již sedmým rokem. Je potvrzením, že poptávka po pivních speciálech roste, a to obzvláště v období podzimu a zimy, kdy lidé dávají přednost silnějším pivům," sdělil ředitel pivovaru Tomáš Pluháček a potvrdil tak, že právě stoupající zájem o méně tradiční a silnější piva je jedním z hlavních spotřebitelských trendů na pivním trhu v posledních letech. V čem spočívá tajemství úspěchu piva Zubr Maxxim, prozradila sládková pivovaru Zubr Nataša Rousková: "Maxxim se připravuje klasickým způsobem za použití kvalitních českých surovin a pivovarských kvasnic. Při jeho výrobě se vychází ze staré receptury, díky které Maxxim vyniká typickým aroma, sytější barvou a vyšší hořkostí. V ležáckém sklepě pak pivo zraje celých 90 dní, proto s jeho výrobou začínáme již v létě, aby již se začátkem adventu bylo na čepu."

Pro ty, kdo by si Maxxima chtěli vychutnat nejen v oblíbené hospodě, ať už ve filtrované nebo nefiltrované podobě, ale také doma, je připraveno i lahvové balení. Multipack po osmi kusech je dostupný ve vybraných maloobchodních prodejnách již od poloviny listopadu.

zd

Reklama

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola

Katalog firem » Vzdělávání » Střední školy

Proč studovat na naší škole: - Kvalitní příprava pro studium na vysokých školách všech typů u nás i v zahraničí - Licenční centrum Goethe Institutu - Vzdělávací středisko Microsoft...