Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6 °C

S Pavlem Novákem se děti vydaly vstříc prázdninám

Zprávy z regionu

24.6.2013

Autor: hcz

Konec školního roku je tady a s ním i tradiční akce Hurá na prázdniny, kterou na páteční dopoledne připravila na náměstí TGM pro všechny školáky i předškoláky agentura Pavla Nováka. Z náměstí se ozýval dětský smích.

Program byl opravdu nabitý. Děti zpívaly spolu se zpěvákem známé hity a jak minuty ubíhaly, bylo před podiem čím dál více tančících odvážlivců. Přesouvali se ze zadních řad blíž ke kapele. Když se pak mezi nimi objevil Obelix, žádné dítě už na lavičce nesedělo. Tentokrát kapela Family nedoprovázela jen Pavla Nováka, ale také vítěze soutěže "Budeme si zpívat s Pavlem Novákem". Svým vrstevníkům přišli zazpívat - Terezka Kudelová, Matýsek Procházka, Edita Košnárová, Renáta Moučková a Martin Kadala. Jejich písně i šarm dokázaly dětské publikum dostat pořádně do varu a nikdo už rozhodně nepochyboval o tom, že si to děti i paní učitelky i letos pořádně užívají.

Na podiu se ale jen nezpívalo, kouzlilo se a tancovalo. "O taneční vstupy se postaraly skupiny Duck Beat a D2 Dance a kouzlit přijel Jiří Hadaš. Ten sice přijel původně s prázdnou, ale na konci vystoupení pro děti vykouzlil plný kufr sladkostí, které vhazoval mezi ně přímo z podia," prozradila k programu manažerka kapely Family Miroslava Waltová.
Nechyběla ani tombola. Letošními cenami byly poukázky na slevu pro celou školu či školku na koncert Pavla Nováka, který se pro přerovské děti každoročně koná v kině Hvězda.

"Bylo to super. Jsme tady s celou třídou a paní učitelkou. Nejvíc se mi líbil Obelix a to jeho břicho," svěřila se malá Janička v závěru.
"Touto akcí se dětem snažíme ukrátit nekonečné čekání na vytoužené volno. Každý rok se pro ně chystáme nějaké překvapení. Tentokrát to byl Obelix a i když letošní ročník právě skončil, už abychom pomalu připravovali ten další," uvedl Pavel Novák.

hcz

Reklama

Viktoria

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

RESTAURACE VIKTORIA, SPORTBAR VIKTORIA, BISTRO U VIKTORKY Restaurace Viktoria - kapacita 70 míst, letní zahrádka 70 míst, dětské hřiště, letní grilování Sportbar Viktoria - kapacita 50 m...