Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.8 °C

Řidič červeného audi srazil cyklistku. Neviděli jste nehodu?

Krimi

24.2.2015

Autor: zd

Na Čechově ulici srazil cyklistku řidič vozidla značky Audi. Nehoda se stala už 19. února. Zpočátku se zdálo, že cyklistka není zraněná, druhý den ji však začalo bolet koleno a musela vyhledat lékařskou pomoc. Policie se nyní obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po řidiči auta.

"19. února v 9:20 mělo dojít ke sražení cyklistky v Přerově na ulici Čechova poblíž budovy TCO Till Consult. Cyklistka měla jet na svém jízdním kole značky Condor ve směru jízdy od autobusového nádraží k ulici Komenského, při pravém okraji vozovky. Na úrovni stánku a vedle umístěného hydrantu jí mělo ve stejném směru jízdy objíždět vyšší rychlostí vozidlo značky Audi, červené barvy, sportovní verze. Vozidlo zřejmě cyklistku zachytilo a ona tak měla spadnout z kola na chodník," uvedla k případu policejní mluvčí Marie Štrbáková. V první chvíli nic nenasvědčovalo, že by utrpěla zranění, druhý den však vyhledala s bolestí kolene lékaře.

Policie se nyní obrací s prosbou o pomoc na svědky, kteří mají jakékoli informace k vozidlu či pádu cyklistky, aby se obrátili na linku 158, nebo se osobně dostavili na adresu: Dopravní inspektorát Přerov, U Výstaviště 18.

zd

Reklama

RESTAURANT ROUTE 66

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Zveme všechny motorkáře, cyklisty i pěší do nově otevřené restaurace Route 66. Nabízíme denní menu, jídla na objednávku, speciality - hamburgery, dále něco na chuť k pivku, mnoho druhů...