Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 15.1 °C

Reprezentační ples roztančí Městský dům. Hostem večera je i Janek Ledecký

Zprávy z regionu

10.2.2017

Autor: hcz

Již potřetí se bude konal v prostorách Městského domu Městský ples, tentokrát se symbolickým podtitulem "Tančíme v čase". Přijďte si v sobotu 25. února od 20:00 zatančit a pobavit se s přáteli.  

"Městský dům bude letos slavit 120. narozeniny a my budeme mít možnost cestovat v čase, bavit se a tančit. Na úvod zahraje plesový orchestr zlínských filharmoniků s názvem Coppelia, v jehož repertoáru jsou nekrásnější skladby světových skladatelů, na které zde tančili již naši předkové. Věřím, že to bude zážitek i pro ty, kteří budou chtít jen poslouchat," prozradila k programu vedoucí programového oddělení KISu Města Přerova Irena Kanovská.

Melodiemi od první republiky až po současnost provede návštěvníky plesu skvělý Big Band z Krnova, který dokáže udělat tu správnou atmosféru. "Věříme, že o dobrou zábavu se postará i hlavní host večera - Janek Ledecký se svojí kapelou. Hudební závěr plesu bude zcela současný a v tom správném rytmu. Jistě chápete, že všechno prozrazovat nemohu. Snad jen tolik, že dramaturgie programu není to jediné, na co se milovníci společenské zábavy mohou těšit," dodala Kanovská, která se ujme opět role moderátorky.

Vstupenky za 250 a 200 korun si můžete zakoupit v předprodeji MIC, vchod z náměstí TGM, tel: 581 587 711, a to od pondělí do pátku od 8:00 do 17:00.

hcz

Reklama

Exekutorský úřad Přerov, soudní exekutor JUDr. Lukáš Jícha

Katalog firem » Finance » Exekutoři

- vymáhání práva na území České republiky - pořádání dražeb movitých a nemovitých věcí