Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 5.3 °C

Lilo jako z konve. Rockové Věžky předčasně ukončil déšť

Kultura

25.8.2014

Autor: hcz

Věžky se o víkendu i přes deštivé počasí oddávaly zábavě. Místní sportovně střelecký klub uspořádal na hřišti za spolupráce s regionální kapelou Spocená uklízečka 6. ročník rockového odpoledne - Rockové Věžky. O zábavu bylo postaráno. V průběhu večera se však spustil pořádný liják, který akci po vystoupení kapely Forum ukončil.

Spocená uklízečka letos pozvala mezi sebe kapely Jevells, The Smile, Pohodu 5, vítěze Radegast líhně skupinu Slepí Křováci z Frýdku Místku, Černý Penicilin, Forum a beňovské Tchoře.

"Kapela The Smile má vedle nás zkušebnu, a když jsme je slyšeli hrát, řekli jsme si, že je pozveme do Věžek. A protože jsem dlouholetý fanda Černého Penicilinu, zavolal jsem klukům a oni na vystoupení přikývli," řekl k obsazení kapel kytarista Spocené uklízečky Kosťa. Dodal také, že kapely, které letos pozvali, vybírali srdcem. "Jsou to bezproblémoví, pohodoví lidi, kteří jsou schopni účinkovat za "párek a pivo", řekl s úsměvem na tváři Kosťa.

Rockové Věžky odstartovala dívčí skupina Jevells a na místní hřiště přijížděla další auta plná návštěvníků. "Bude to pořádnej odvaz," libovali si rockeři. Jenže "Křováci" přivolali v průběhu svého vystoupení déšť. Nejdříve jen pár kapek, ale s přibývajícím časem začalo lít jak z konve. Většina lidí prchla pod deštníky a pod stříšky stánků s občerstvením. Zůstalo jen pár odvážlivců, kteří "trsali" v kalužích pod pódiem. "Chce to gumáky a pláštěnku," ozvalo se ze tmy. Po vystoupení kapely Forum měli ale organizátoři jasno. Spocená a Tchoři už nevystoupí. Hřiště se během několika hodin proměnilo v brouzdaliště plné vody. "Je to škoda, že počasí organizátorům nepřeje. Kapely jsou fakt super, co se dá dělat..," nechal se slyšet jeden z návštěvníků, který prchal před deštěm ke svému vozu. Než ale nastoupil, otočil se: "Vyřiďte klukům, ať to nevzdávají, příště to určitě vyjde a já na stopro přijedu."

hcz

Reklama

LEŽÁKOVA AUTOŠKOLA PŘEROV

Katalog firem » Vzdělávání » Autoškoly

Provádíme výcvik skupin AM, A1, A, B, B+E, C, C+E, D, D+E a T, kondiční jízdy. Poskytujeme studentské, věrnostní a skupinové slevy. Jsme akreditované školící středisko pro školení řid...