Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 15.3 °C

Myslivci z Kokor volili na plese nejkrásnější dívku

Zprávy z regionu

3.2.2014

Autor: hcz

Zcela zaplněná sokolovna v Kokorách přivítala v sobotu večer ve svých prostorách zhruba pět stovek návštěvníků. Na 4. ročníku mysliveckého plesu, který pro všechny milovníky tance a dobrého jídla přichystalo Myslivecké sdružení Hradisko Kokory, nechyběl bohatý kulturní program, tombola ale ani oblíbené zvěřinové speciality.  

Ředitel a moderátor plesu Martin Pavlík prozradil, že ples v Kokorách si získává mezi veřejností stále větší popularitu. Dokazuje to rok od roku stoupající návštěvnost a bohatá tombola. "Jsme moc rádi, že mají lidé o náš ples takový zájem. Dokazují to desítky e-mailů a telefonátů, ve kterých žádají o sdělení přesného termínu plesu. Ozývají se nám i sponzoři, kteří nám do tomboly věnují opravdu skvostné ceny. Letos je to třeba LED televize 130 cm, polovina střechy na dům zdarma, laserový zákrok očí, skok z letadla z výšky 4 kilometrů, zájezd do Chorvatska k moři pro pětičlennou rodinu, poznávací zájezdy, dotykový mobil a spoustu dalších cen. Ani naše myslivecké sdružení nezahálelo. Kromě zajíců, bažantů, srnce, uzeného selete a osmi prasečích hlav s laloky se mně podařilo střelit na vzdálenost 110 metrů divočáka, kterého jsem do tomboly věnoval. Také letos nebude chybět bohatý kulturní program. Ten okoření volba nejkrásnější dívky plesu. K poslechu a tanci zahraje Elixír Přerov a kromě ukázek hry na lesní roh se na parketu představí i tanečníci Lucie Pavlíková se svým novým partnerem Zdeňkem Bombíkem," prozradil ředitel plesu.

"Společenskému tanci se věnuji už sedmým rokem. Dnes jsem tady s novým partnerem, se kterým tančíme třetí týden. Na vystoupení jsme si přichystali standardní tance - waltz, tango, slowfox a valčík," svěřila se Lucie Pavlíková z tanečního oddílu Sokol Přerov, který mezi sebe přijme nové členy.
Na ples do Kokor zamířily stovky lidí. Před rychlou tombolou se volila v sále nejkrásnější dívka plesu. "Řekli jsme si, že tentokrát zvolíme dívku, která toho bude mít na sobě co nejméně. Dokonce mně volala jedna slečna, že chce letos určitě vyhrát a proto si na sebe vezme jen tři šňůrky. Nikde ji ale tady nevidím," řekl Pavlík. A kdo cenu nakonec získal? Myslivecká porota neměla rozhodování vůbec jednoduché. Krásných dívek bylo všude plno. Cenu za nejkrásnější šaty nakonec získala Lenka Chajdová, zdravotní sestřička z přerovské nemocnice.

hcz

Reklama

Plazma Plus s.r.o.

Katalog firem » Zdravotnictví » Dárcovství, plazma

Plazma Plus s. r. o. - jsme společnost, s bohatými zkušenostmi a chceme pomáhat lidem. S námi můžete pomoci hned dvakrát – darováním plazmy a vstupem do národního registru dárců kostní dř...