Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 5.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hokejový ZUBR Cup nabídne hanácké derby i polského mistra

Sport

8.8.2016

Autor: bam

I když první hokejová liga startuje až v září, milovníci hokeje si i v srpnu přijdou na své. Příští týden startuje v Přerově první ročník hokejového turnaje ZUBR Cup. Ten odstartuje v pondělí osmého srpna a přinese napínavé derby mezi přerovskými Zubry a prostějovskými Jestřáby i mistra polské hokejové ligy.  

Ilustrační foto. Ilustrační foto. Foto: Archiv pořadatele

"Hokej k Přerovu patří stejně neodmyslitelně jako pivo Zubr. Jsme proto rádi, že můžeme nadále prohlubovat naši spolupráci a jako dlouholetý partner přerovského hokeje může pivovar Zubr vzít pod záštitu další nabitou hokejovou akci. Věříme, že první ročník ZUBR cupu se úspěšně zapíše do historie a odstartuje tak novou tradici letních hokejových turnajů na přerovském ledě,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr. 

Na prvním ročníku turnaje se představí i polská hokejová hvězda Comarch Cracovia Kraków. Krakowský tým se pyšní titulem jedenáctinásobného mistra polské extraligy a zároveň je i účastníkem Ligy mistrů. Kvalitní zápas rozhodně slibuje i derby přerovských zubrů s jejich ligovými rivaly, prostějovskými jestřáby, kteří duel s Krakowem odehrají na domácím ledě. 

"Účast polského mistra i našeho tradičního soupeře z Prostějova je zárukou kvality a já jsem přesvědčen, že pestrá a zároveň náročná letní příprava se zúročí a my předvedeme na ledě to nejlepší. Myslím, že to bude pro diváky skvělá hokejová podívaná a jistě ocení i to, že tento turnaj by se měl stát každoroční tradiční součástí přípravné části sezóny,“ dodává ZUBR Cup Pavel Hanák, sportovní manažer HC ZUBR Přerov.

Turnaj potrvá od 8. do 10. srpna. Vstupné na zápasy v rámci ZUBR Cupu činí čtyřicet korun. Vstupenky budou k dostání od 3. 8. 2016 v online systému na www.hokejprerov.cz a na pokladně MEO Arény v předprodeji 3. 8. a 5. 8. od 16:00 do 18:00 hodin. Ve dnech konání utkání budou pokladny MEO Arény otevřeny od 16:00.

bam

Reklama

AUTOŠKOLA ZAPLETAL

Katalog firem » Vzdělávání » Autoškoly

AUTOŠKOLA ZAPLETAL je soukromým zařízením pro výcvik budoucích řidičů. Patří v současné době ke známým a úspěšným autoškolám nejen v Přerově. Výukou se autoškola zaměřuje na ...