Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Galerie Přerov nabídne oblíbené obchody i parkoviště. Otevírá už ve čtvrtek

Zprávy z regionu

22.8.2016

Autor: Zuzana Doleželová

Galerie Přerov, která vznikla na místě bývalého Prioru, otevře svým zákazníkům už ve čtvrtek 25. srpna. Autorem projektu nákupní galerie je ATELIER 8000 a stavbu realizovala společnost Strabag. Součástí je i parkoviště na střeše s kapacitou tři sta míst.  

Všechna patra nového obchodního domu jsou propojena eskalátory a velkým proskleným atriem, kterým bude proudit do budovy denní světlo. A na co všechno se mohou lidé těšit? Galerie Přerov nabídne vedle potravinářského řetězce BILLA a obchodů se značkovou módou jako ORSAY, H&M, NEW YORKER, CCC také pobočku sázkové kanceláře FORTUNA, směnárnu TOURIST CENTRUM, tabák GECO, květinářství Flamengo, lékárnu Dr. Max, hračkářství Dráčik, papírnictví KOH-I-NOOR, dm drogerii, YVES ROCHER, EURONICS, TESCOMu, TOP TIME, Klenoty AURUM, OXALIS a další.  

Součástí centra bude pochopitelně i gastro. Dobrou kávu, zmrzlinu a zákusky si budete moci vychutnat v kavárně DELICANA EISCAFFE v přízemí. Tady najdete i Vinotéku U kapličky. Ve druhém patře se usídlilo KFC a na čerstvě lisovaném ovoci si pochutnáte v UGOVĚ čerstvé šťávě.

Slavnostní Grand opening bude probíhat už od čtvrtka do soboty a čeká vás karneval v Riu, cirkus, módní show a spousta zábavy včetně zajímavých soutěží a slev. Veškeré informace včetně seznamu obchodů naleznete na webu.

Zuzana Doleželová

Reklama

POHŘEBNÍ SLUŽBA MĚSTA PŘEROVA

Katalog firem » Služby

POSKYTOVANÉ SLUŽBY Pohřební služba: Provozování smuteční síně na městském hřbitově v Přerově. Nepřetržitá pohotovostní služba pro převozy zemřelých z místa úmrtí. Vyříz...