Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 11.2 °C

Den otevřených dveří florbalistů přilákal přes 300 návštěvníků

Sport

9.4.2015

Autor: Daniel Šmehlík

Florbal v Přerově je na vzestupu. Mužům již sezona skončila, postup z divize jim unikl jen o vlásek. Mládež přerovského Spartaku patří mezi nejlepší na Moravě. V rámci sobotního dne otevřených dveří, který proběhl ve sportovní hale, tak byl na programu zejména nábor pro mladé florbalisty. Návštěvníci si také mohli zahrát na turnaji amatérů. Odpolední program pak zpestřilo utkání mužů Spartaku s extraligovými Otrokovicemi.

"Za akci jsme velmi rádi. Do našich florbalových řad jsme přivítali třicet nových dětí. Nábor nepřilákal pouze chlapce, ale i dívky, což nás taky hodně potěšilo. Nábor nových dětí probíhá po celý rok, takže zájemci, kteří neměli možnost dorazit na tuhle akci, si nemusí lámat hlavu. Velký úspěch sklidil i turnaj amatérů, kterého se zúčastnilo hned deset týmů, což nás nakoplo tomu, že takový turnaj budeme pro širokou veřejnost pořádat častěji,“ řekl spokojeně šéftrenér mládeže Spartaku Pavel Ceh.

Vyvrcholením akce bylo přátelské utkání s extraligovým týmem Panterů z Otrokovic. V tom se představili exhibičně i dva odchovanci přerovského florbalu hrající extraligu – Filip Hrabal si zahrál za domácí Přerov a na druhé straně nastoupil Jaroslav Spáčil. Druhý jmenovaný se nakonec radoval z vítězství, přestože domácí se v úvodu ničeho nezalekli a první třetinu s extraligovým celkem dokázali ovládnout. Pak už ale Otrokovice potvrdily svou kvalitu, a nakonec jasně zvítězily.

FBC Spartak MSEM Přerov – Panthers Otrokovice 2:6 (1:0, 0:3, 1:3)
Branky Přerova: Padalík, Grener.
Vyloučení: 3:2 Využití: 0:1 Diváků: 285

Daniel Šmehlík

Reklama

Solární studio NAOMI

Katalog firem » Služby » Solária

Každá naše pobočka zaměstnává 2 osoby, jako obsluhu studia, které jsou odborně proškoleny v oblasti opalování a v oblasti solární kosmetiky. Vždy Vám velmi rádi poradí, vše odborně vysv...