Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 2.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V Přerově na náměstí stojí krásný vánoční strom, který už jen čeká na ozdoby

Zprávy z regionu

19.11.2022

Autor: hcz

V sobotu 19. listopadu 2022 v časných ranních hodinách zahájili pracovníci Technických služeb města Přerova kácení vánočního stromu ve spolupráci se společností Montáže Přerov, a.s. Dvacetiletý smrk pichlavý, který stál u rodinného domku Jaroslava Bartoníka z Rokytnice, už zdobí náměstí T. G. Masaryka.

Dvanáctimetrový smrk pichlavý pokáceli pracovníci Technických služeb města Přerova v ranních hodinách. "Smrček jsem měl napřed v květináči a když začal usychat, přesadil jsem ho před dům", svěřil se Jaroslav Bartoník, majitel stromku, který v letošním roce ozdobí náměstí T. G. Masaryka v Přerově. "Třikrát jsem nabízel stromek obci Rokytnice, ale kvůli kovidu obec mou nabídku odmítla," dodal Bartoník.

S přípravami na kácení vánočního stromu začali pracovníci technických služeb již před sedmou hodinou ranní. Smrček byl na zemi během několika minut. Po naložení se vydal přerovskými ulicemi na náměstí TGM, kam dorazil po deváté hodině.



 

 

hcz

Reklama

Výstavní síň Pasáž

Katalog firem » Kultura » Galerie

Kulturní služby města Přerova provozují v rámci Městského informačního centra i Výstavní síň Pasáž, jejímž smyslem je poskytovat neformální prostor pro výstavy a prezentace nejrůzn...