Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 12.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tipy na víkend: GEROY, kino, zábava na Sovinci, dobrovolní hasiči v akci i první vyjížďky cyklobusů

Tipy a názory

29.6.2018

Autor: zd

A je tu první prázdninový víkend! Co všechno se (nejen pro školáky) chystá? Na to se podívejte v našem tradičním přehledu akcí...

Cyklobusy zahajují provoz

Už tento víkend bude zahájen provoz cyklobusu Bečva, který jezdí z Přerova na československou hranici na Bumbálku vždy v sobotu. Od neděle jej doplní úplně nový cyklobus z Přerova na Bouzov, který bude jezdit vždy v neděli a ve dnech státních svátků. Veškeré informace včetně jízdních řádů a cen naleznete ZDE →.

PÁTEK

Filmová burza / 09:00 / Kino Hvězda
Pat a mat znovu v akci
/ 10:00 Kino Hvězda
Fakjů pane učiteli 3 / 11:30 / Kino Hvězda
Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema / 13:30 / Kino Hvězda
Backstage / 15:30 / Kino Hvězda
Ahoj školo! / 16:00 / Želatovice
Jurský svět: Zánik říše / 17:30 / Kino Hvězda
Jsem božská / 20:00 / Kino Hvězda

Pátek je posledním školním dnem v letošním roce, což je potřeba pořádně oslavit. Pokud vaše děti milují filmy, můžete si užít společnou zábavu v kině. Hvězda nabízí pořádnou filmovou porci už od samotného rána. A koná se tu také filmová burza, na které bude možné směnit či prodat snímky, na něž se už nechcete dívat. Konec školy se bude slavit i v Želatovicích, od 16:00 se uskuteční akce s názvem Ahoj školo!

SOBOTA

O pohár starosty Pavlovic u Přerova / 09:00 / hřiště Pavlovice
Starostova 60 / 09:00 / hřiště Pavlovice
Srnčí stezkou / 09:10 / Hrad Sovinec
GEROY / 10:00 / TJ Spartak Přerov
Sicario 2: Soldado / 20:00 / Kino Hvězda

Sobotní dopoledne se ponese v hasičském duchu, zavítat můžete do Pavlovic, kde se konají závody mladých hasičů. Program chystá i hrad Sovinec, tentokrát se zde vydáte Srnčí stezkou.Těšit se můžete na ukázky lovu, výstavu trofejí, sokolnické besedy a fotografování s dravými ptáky a pochopitelně i na prohlídky hradu s průvodcem. V Přerově se bude sportovat, koná se tu extrémní závod GEROY a GEROY KIDS. Zázemí je v hale TJ Spartak Přerov. A večer třeba zakončete v kině.

NEDĚLE

Srnčí stezkou / 09:10 / Hrad Sovinec
O pohár SDH Paršovice
/ 10:00 / Paršovice
Retro výstava
/ 14:00 / Prosenice

I v neděli pokračuje program Srnčí stezkou na hradě Sovinec. To v Paršovicích budou mít sraz opět mladí hasiči. A do Prosenic může zavítat každý, kdo má rád retro věci. Zase se tu totiž koná Retrovýstava.

Veškeré akce naleznete v našem Kalendáři.

Krásný víkend všem!

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.