Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 8.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Cyklobusy zahajují provoz. Na Bumbálku se vyjíždí už o víkendu, nově vyrazí cyklobus i na Bouzov

Zprávy z regionu

28.6.2018

Autor: red

30. června vyjíždí tradiční cyklobus Bečva z Přerova na československou hranici na Bumbálku, jezdit bude o sobotách. Od 1. července jej doplní úplně nový cyklobus z Přerova na Bouzov, který bude jezdit o nedělích a ve dnech státních svátků. Sezona končí 25./26. srpna. Cestující zaplatí za přepravu standardní jízdné a příplatek 15 korun za klasické kolo nebo 25 korun za elektrokolo.

Přerov–Bumbálka

Cyklobus Bečva pojede letos jako každoročně ve své klasické trase z Přerova přes Lipník nad Bečvou, Valašské Meziříčí a Rožnov pod Radhoštěm na československou státní hranici do Bílé, Bumbálky. Vyjíždí z Přerova každou sobotu v 7:30 a zpět se vrací v 16:00, do Přerova dorazí v 18:10. "Pokud cestující koupí jízdenku v předprodeji, dostanou slevu 5 %. Kola nakládá na cyklovlek vždy řidič. Ke klasické jízdence si cyklisté připlatí jen 15 korun za klasické kolo a 25 korun za elektrokolo," přibližuje Pavla Struhalová, ředitelka Arriva Morava. Kapacita cyklovleku je 32 míst.

Linka 920844:
Přerov – Lipník n. Bečvou – Teplice n. Bečvou – Valašské Meziříčí – Rožnov p. Radhoštěm – Horní Bečva – Bílá, Bumbálka; jízdní řád ZDE.

Přerov–Bouzov

Úplně nová cyklobusová linka sveze cyklisty z Přerova přes Lipník nad Bečvou a Litovel až na hrad Bouzov. Cyklobus vyjíždí na svou trasu každou neděli v 7:30 a v Bouzově na náměstí je v 9:05, zpátky se vrací v 15:00 a v Přerově je v 16:10. "Litovelské Pomoraví a Bouzovsko jsou krásné lokality s hustou sítí značených cyklotras. Věřím, že se cyklistům toto nové spojení bude líbit a budou ho využívat," popisuje Pavla Struhalová. Kapacita cyklovleku je rovněž 32 míst a jako v případě cyklobusu Bečva připlatí cyklisté nad rámec klasického jízdného 15 korun za klasické kolo a 25 korun za elektrokolo. Pokud využijí předprodeje, mají nárok na 5% slevu.

Linka 920845:
Přerov – Lipník n. Bečvou – Litovel, Nasobůrky – Bouzov; jízdní řád ZDE.

"O cyklobusy z Přerova bývá tradičně velký zájem a často bývají všechna místa vyprodána již v předprodeji. Doporučujeme proto všem zájemcům o jejich využití, aby si zakoupili jízdenky v předprodeji, buď na internetu na stránkách http://jizdenky.arriva.cz, nebo v předprodejní kanceláři na autobusovém nádraží v Přerově," uzavírá Struhalová.

red

Reklama

Katarína Vaňková, DiS – specialista na oddlužení AK Mgr. Martin Ludvík Advokát

Katalog firem » Finance » Oddlužení, dluhové poradenství

Jsem zaměstnanec advokátní kanceláře, která poskytuje tyto služby: - Příprava a realizace oddlužení - pro fyzické i právnické osoby odborně sepisujeme a podáme návrhy na povolení oddlu...