Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 9.3 °C

Hokejisti to umí rozjet nejen na ledové ploše, ale i na parketu

Zprávy z regionu

28.4.2014

Autor: hcz

Pomalý rozjezd, po kterém následovala silná koncovka, tak by se dal popsat Hokejový společenský večírek, který v pátek večer uspořádali rodiče mladých hokejových nadějí HC Zubru v Klubu Teplo na Horním náměstí.

"Dnešní akci jsme pojali jako novou tradici. Výtěžek chceme věnovat hokejistům kategorie MŽD, to znamená žákům 4. a 5. tříd," prozradil jeden z rodičů a zároveň i organizátor večírku Oldřich Nesvadba.

Nechyběla bohatá tombola a občerstvení. K pití se kromě jiného podávala i rituální hruška - lahodná hruškovice s malým kouskem kompotované hrušky a malou lžičkou šťávy. K poslechu a tanci hrála kapela Elixír. Lucie Pavlíková s partnerem Janem Svítilem z přerovského Sokola se představili s ukázkami standardních a latinsko-amerických tanců a nechybělo ani vystoupení malých tanečnic Katy Poms ze Střediska volného času Atlas a Bios. Mezi hokejisty zavítal i Elvis Presley v podání Adama Hobzy z Gymnázia Jana Blahoslava. "Hře na kytaru se věnuji druhým rokem. Dříve jsem hrál na klavír, ale když jsem byl s dědečkem v kině na posledním dílu Indiana Jonese, uviděl jsem tam vystoupení Elvise. To mě dostalo. Okoukal jsem jeho pohyby a od té doby se snažím hrát a zpívat jako on. Baví mě to," svěřil se šestnáctiletý Adam.

Hokejisti se skvěle bavili a bylo na nich vidět, že to umí pořádně rozjet nejen na ledě, ale i na parketu. "Jsem rád, že se letos organizace zhostili rodiče ročníku 2003 a věřím, že jsme položili základy nové tradice. Od letošního ročníku budou pořádat společenské večírky rodiče mladších žáků. Bude to taková štafeta, kterou si budou předávat. Výtěžky z akce pak budou sloužit na doplnění výzbroje a vybavení hráčů MŽD," dodal jednatel HC Zubr Lubomír Svoboda.

hcz

Reklama

AGEUM – umělecká a reklamní agentura

Katalog firem » Auto - moto » Autoservisy, opravny

Zajišťujeme kompletní služby nahrávacího studia. Oraganizujeme a pořádáme kulturní a společenské akce.