Reklama

Úterý 19. března 2024, svátek má Josef, venku je 5.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Začal 25. ročník Zimního poháru města Přerova v halové lukostřelbě

Zprávy z regionu

7.11.2019

Autor: red

V neděli 3. listopadu proběhlo v Městské sportovní hale v Přerově první kolo 25. ročníku Zimního poháru v halové lukostřelbě. Zimní pohár města Přerova je závod, který se skládá z pěti jednotlivých kol, přičemž do konečného pořadí se započítávají 3 nejlepší výsledky včetně finálového závodu. Ten je naplánován na neděli 5. ledna 2020.

Zimní pohár tradičně láká především lukostřelce z Moravy, kterým slouží jako kvalitní příprava na Mistrovství republiky a pohárové závody Českého lukostřeleckého svazu. V letošním roce jsou nahlášeni závodníci v divizích reflexní a holý luk. Závodu se účastní zároveň všechny kategorie, čili ve stejnou dobu střílí děti i dospělí. To umožňuje zejména mladým závodníkům porovnat své výkony a učit se od starších, zkušenějších kolegů. Zároveň mají kluby možnost otestovat v prostředí závodů i své nováčky.

V právě proběhlém prvním kole, kterého se zúčastnilo 63 závodníků, se rozhodně neztratili ani přerovští lukostřelci. První místa po prvním závodě drží starší žákyně Nela Zbořilová a mladší žák Vincent Prášil, druzí jsou David Blaťák ve starších žácích, Miroslav Grohmann v seniorech a Marta Prášilová v ženách, třetí místa pak patří Barboře Hronkové v kadetkách, Martinu Úrubkovi ve starších žácích, Nicol Krutilové ve starších žákyních, Andrei Zbořilové v mladších žákyních a Haně Hronkové v žákyních do 10 let. Těsně pod stupni vítězů skončili Kristýna Gajdošová v žákyních do 10 let, Nikol Kalinová v mladších žákyních, Jan Spáčil ve starších žácích a Šárka Červenková ve starších žákyních.

Dosavadní velmi dobré výsledky jsou pozvánkou i na další závody, z nichž nejbližší se uskuteční v neděli 17. 11. Třetí kolo proběhne 1. 12., čtvrté 15. 12. a finále je plánováno na 5. ledna příštího roku. Všechny závody se tradičně odstřílí v Městské sportovní hale v Přerově na ulici Petřivalského.

red

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky, utěrky a spreje proti zamlžování. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.