Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 30.3 °C

ZUBRFEST láká na bohatý hudební program a pivní zážitky

Zprávy z regionu

7.6.2024

Autor: red

Na oblíbený hudební festival ZUBRFEST se letos mohou fanoušci těšit v sobotu 29. června 2024. Areál přerovského pivovaru Zubr přivítá první návštěvníky ve 12:30 hodin a dvě hudební pódia nabídnou rock, rap i hard rock. Vedle bohatého hudebního programu na návštěvníky čeká široká pivní nabídka, slavnostní naražení soudku, soutěže s pivní tematikou, exkurze, škola čepování piva nebo tradiční autogramiáda hokejistů A-týmu HC ZUBR Přerov.

Po několikaleté pauze nabídne festival opět dvě hudební pódia, na kterých vystoupí od 13:00 celkem 13 kapel. "Na hlavní stage se vystřídají známé hudební skupiny Kameron, Alkehol, Marpo & Trouble Gang, Robin Zoot, Tata Bojs a Škwor. Vedlejší stage nabídne vystoupení regionálních kapel Milenium, Aby Bylo Yasno, JaPh a Daark, Critical Acclaim, Doro, Penzistor a legendární Stará Dobrá Ruční Práce, které zahrají širokou škálu hudebních žánrů od rocku přes rap až po hard rock", říká Kateřina Vilímová, brand manažerka značky ZUBR a dodává: "Vychutnat si nabitý hudební program doplněný o pivní zážitky, které k akcím v pivovaru neodmyslitelně patří, může být skvělá příležitost, jak zahájit letní prázdniny plné zábavy a pohody."

Široký pivní sortiment letos nabídne hned 10 druhů piva a jak už bývá na akcích v pivovaru zvykem, nebude chybět ani oblíbený nefiltrovaný ZUBR Grand přímo z ležáckého sklepa. Tato 4x chmelená jedenáctka byla začátkem dubna vyhlášena absolutním vítězem degustační soutěže Zlatý pohár PIVEX 2024 a spolu s ní v této prestižní soutěži zabodovala i piva ZUBR Gold a ZUBR Gradus, která zvítězila ve svých kategoriích. Také tato piva nebudou chybět na čepu a doplní je i nealkoholická piva Holba Nealko a Litovel Pomelo. O pestrost pivní nabídky se postarají netradiční piva z litovelského programu Sládkův Tip.

Pro fanoušky piva ZUBR budou připraveny exkurze do provozu pivovaru nebo škola čepování piva, ve které se zábavnou formou dozví, jak o pivo pečovat a jak ho správně čepovat.

Do pátku 28. června je možné zakoupit si vstupenky v předprodeji za zvýhodněnou cenu 500 Kč v přerovské prodejně Fontány u pivovaru ZUBR nebo online na webu www.zubrfest.cz. V den konání festivalu budou v prodeji vstupenky za 600 Kč.

red

Reklama

Restaurace Městský dům

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Městský dům se nachází v centru Přerova. Na jídelním lístku najdete pokrmy české i mezinárodní kuchyně a různé speciality. Kapacita restaurace je 100 míst a je zde možné pořádat růz...