Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vánoční atmosféru přivezli do Přerova dobrovolní hasiči, projeli městem v nazdobených vozech

Zprávy z regionu

19.12.2021

Autor: hcz

Poslední adventní neděli přijela nazdobená vozidla přerovských dobrovolných hasičů v odpoledních hodinách na náměstí TGM. Spolu s dětmi, které se přišly na náměstí podívat, rozsvítili vozy a vyjeli na okružní jízdu městem.

"Po loňských kladných ohlasech jsme se rozhodli zopakovat i letos průjezd Přerovem vánočně vyzdobenými vozy," řekl velitel dobrovolných hasičů Petr Štěpánek.

Sraz byl naplánován na 13:30 a krátce po 16. hodině nazdobená a rozsvícená auta vyrazila na dvouhodinovou okružní jízdu městem. Z náměstí TGM se požární vozidlo, ambulance a doprovodné vozidlo Iveco vydalo přes Palackého ulici do Předmostí (Pod Skalkou, Hranickou ulicí na Teličkovu), pak na Kopaniny k bazénu, výstavišti, Saifertovou a Sokolskou ulicí na Svépomoc, ulicemi Na Odpoledni, Na hrázi, přes Velkou Dlážku, okolo hradeb ulicemi Pod Valy, Kozlovskou ulicí na Vsadsko k Tenisu, dále pak k Meoptě, Dvořákovou ulicí k nemocnici, Kabelíkovou, Optickou, ulicí Gen. Janouška, Želátovskou k zimnímu stadionu, ulicí Petřivalského ke hřbitovu na Jižní čtvrť, ulicí 9. května, Gen. Štefánika přes nám. Svobody, Čechovou ulicí zpět na základnu.

Poděkovat dobrovolným hasičům za jejich práci a popřát jim vše nej do nového roku přišel i náměstek hejtmana Olomouckého kraje Michal Zácha.

"V loňském roce kvůli covidu nás lidé zdravili blikáním baterek z balkonů, věříme, že tomu bude tak i letos. Tentokrát se k této akci přidala i přerovská firma Emos, která nám dala vánoční ozdoby. Požární auto je vyzdobeno 80 metry světýlek a na menších vozidlech je okolo 50 metrů světýlek. Dnešní akce je poslední akcí v tomto roce, kromě ostrých výjezdů, a na ní si chceme také vyzkoušet průjezdnost Přerovem," dodal Štěpánek.

hcz

Reklama

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola

Katalog firem » Vzdělávání » Střední školy

Proč studovat na naší škole: - Kvalitní příprava pro studium na vysokých školách všech typů u nás i v zahraničí - Licenční centrum Goethe Institutu - Vzdělávací středisko Microsoft...