Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V noci ze soboty na neděli se uzavře podjezd do Předmostí, objížďku přes Dluhonice zkomplikuje úprava vedení

Zprávy z regionu

10.9.2020

Autor: red

Částečná uzavírka podjezdu pod železnicí, který se nachází mezi Přerovem a jeho místní částí Předmostí, komplikuje situaci řidičům už od července. Ti využívají dvě objízdné trasy. Jedna z nich vede jednosměrně přes podjezd v Lýskách, druhá přes koleje u Dluhonic. O tomto víkendu se ale i tam situace trochu ztíží.

O víkendu 12. a 13. září budou muset řidiči počítat se dvěma komplikacemi. V noci ze soboty na neděli, od sedmi hodin večer do sedmi ráno, se úplně uzavře podjezd do Předmostí. Průchod má být umožněn pouze chodcům, a ti se budou muset řídit pokyny pracovníků stavby. Kromě toho ale bude po oba dny v trase objížďky, tedy v oblasti přejezdu u Dluhonic, probíhat úprava trakčního vedení, takže doba stání se může ještě více prodloužit. Řidičům je proto doporučováno, aby při cestě z Předmostí do Přerova jeli v sobotu a v neděli raději přes Lýsky. Trasa z města směrem na Olomouc zůstává stejná jako v předešlých dnech. Průjezd pod tratí v Předmostí bude kromě noci umožněn.

Správa železnic, která rekonstrukci provádí, uzavřela podjezd do Předmostí v posledním červencovém týdnu. Stavební firma tu musí rozšířit most z každé strany zhruba o jeden metr, což má přinést lepší obslužnost samotných kolejí.  Dělníci tu budou podle harmonogramu pracovat až do 6. listopadu, kdy proběhne poslední úplná noční uzavírka. Poté bude do podjezdu opět navrácen obousměrný provoz. 

red

Reklama

Restaurace AVION

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Polední menu, teplá jídla po celý den, velký výběr káv a míchaných nápojů, každý pátek a sobota živá hudba k poslechu i k tanci, pořádání slavnostních příležitostí. Kuřácká kav...