Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 8.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Skatepark se na týden uzavře, milovníci adrenalinu se mohou těšit na tři nové překážky

Zprávy z regionu

3.11.2021

Autor: red

Přerovský skatepark, který je oblíbeným místem bruslařů, koloběžkářů, skateboardistů i akrobatických velocipedistů, se od středy 10. do úterý 16. listopadu uzavírá. Sportoviště čeká úprava stávajících překážek a instalace nových.

Skatepark byl neplánovaně uzavřen už letos v červnu, kdy technici zjistili závady na překážkách. Ty byly opraveny a vyvstala otázka, jakými atrakcemi lze místo vylepšit, aby si ho užili zejména mladí sportovci, kteří se sem chodí bavit i zdokonalovat. Úředníci z odboru majetku proto rozhodli, že na podzim ještě upraví dvě překážky, rail a fun box, a přikoupí tři další. Přibude tu takzvaný manual-table a dvě překážky zvané rail, jedna o délce 3 a druhá o délce 4 metry. Pro správnou funkčnost prvků je nutné dodržet zavedené technologické postupy a proto je nezbytné, aby se uživatelé až do 16. listopadu nepokoušeli na sportoviště přes zákazové pásky dostat.

Za úpravy a nové atrakce ve skateparku dá město 160 tisíc korun. "Snažíme se postupně vylepšovat dětem a mladým lidem prostředí k volnočasovým aktivitám. Aktuálně například probíhá výměna herních sestav na třech hřištích v Michalově a na Velké Dlážce. Za milion a půl tam budou zcela nové prolézačky, houpačky, kolotoče, lanové mosty či lezecké stěny," řekl radní Zácha.

red

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.