Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 11.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Silnice na Kopaninách dostane nový koberec, řidiči budou muset parkovat auta u tribuny

Zprávy z regionu

8.4.2020

Autor: red

Řidiči parkující auta v blízkosti krytého bazénu budou muset nejpozději na Velikonoční pondělí přeparkovat své vozy na nově vytvořenou odstavnou plochu v areálu blízkého fotbalového stadionu. Silnici totiž čeká oprava, která přijde město na 3 miliony 850 tisíc korun.

Foto: Magistrát města Přerova

Od úterý 14. dubna do pondělí 4. května projde část silnice Kopaniny v úseku od školy na Velké Dlážce až po křižovatku Za Mlýnem frézováním, následně ji čeká pokládka nového asfaltového koberce. "Komunikace bude částečně průjezdná, výjimkou se stane sobota 25. a neděle 26. dubna, kdy vozovku po etapách úplně uzavřeme, neboť je v plánu pokládka živičné směsi. Vždy to ale bude uděláno tak, aby se lidé dostali ke svým domům," zmínil náměstek přerovského primátora Michal Zácha. Po oba dny se do této části Přerova nedostanou ani autobusy. Cestující budou o změně informováni na zastávkách.

Vzhledem k tomu, že podél silnice parkují auta, byla tu v minulých dnech umístěna zákazová značka a řidiči budou muset v průběhu tří týdnů odstavovat vozy jinde. Využít mohou například otevřeného prostoru u tribuny naproti bazénu.

Vloni město Přerov nechalo vybudovat na Velké Dlážce u bazénu dvě nové autobusové zastávky. Následovat mělo frézování a asfaltování vozovky silnice Kopaniny v celé její délce, ale k těmto pracím nakonec nedošlo, neboť ve vedlejší ulici Za Mlýnem prováděly Vodovody a kanalizace rekonstrukci, tudíž nemohly být uzavřeny dvě páteřní komunikace. Silnice Za Mlýnem ale také stále čeká na opravu v režii společnosti VaK. "Dělníci se do finální úpravy vozovky pustí ve dnech 11. až 19. května, asfalt se tam bude pokládat ve dvou posledních dnech uzavírky – tedy 18. a 19. května, takže řidiči se sem nedostanou. V té době už bude Velká Dlážka volná, takže by to neměl být problém," informoval náměstek Zácha.

red

Reklama

Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky - klientské centrum Přerov

Katalog firem » Úřady, instituce

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR (ZP 211) působí na českém trhu již od roku 1992 a je druhou největší zdravotní pojišťovnou v zemi. V současnosti pečuje o zdraví více než 1,3...