Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 17.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Senioři pojedou lodí, navštíví kovozoo a usednou do divadelních křesel

Zprávy z regionu

23.8.2023

Autor: red

Další cestovatelský balíček nabízí seniorům město Přerov. Zatímco v srpnu měli možnost jet se svými vnoučaty zdarma do šmoulí vesnice, v září na ně čeká plavba po Baťově kanále, výlet do kovozoo ve Starém Městě a návštěva muzikálu v olomouckém divadle. Město účastníkům zaplatí vstupné a dopravu.

Foto: Magistrát města Přerova

Nabídka výletů je určena lidem nad 60 let, kteří bydlí v Přerově nebo v některé z místních částí. Platí, že kdo se přihlásí dříve, ten si zajistí místo. Přihlášky se budou přijímat od čtvrtku 24. srpna.

Ve středu 6. září se senioři vydají do Strážnice, kde je čeká plavba po Baťově kanále a následně stráví odpoledne v prostorách netradiční zoologické zahrady, kterou obývají zvířata v životní velikosti vyrobená z kovového šrotu. Další výlet na ně čeká 21. září, kdy navštíví v Moravském divadle Olomouc jeden z nejpopulárnějších broadwayských muzikálů Hello, Dolly.

Přihlašování na obě akce bude probíhat od 24. do 31. srpna, a to pouze osobně na odboru sociálních věcí a školství (Smetanova 7, 1. patro, kancelář č. 112). Zájemci si pro účely cestovního pojištění musejí s sebou vzít identifikační doklad, který musí předložit každý z účastníků.

red

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku(dle domluvy), bezbariérový vstup.Změna prac. doby během prázdnin:PO-PÁ 8:30-16:30