Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 6.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Rockové pecky: kapela Pantograf oslavila v restauraci Pivovar narozeniny

Zprávy z regionu

12.9.2021

Autor: hcz

Rocková kapela Pantograf už pětačtyřicet let hraje pro své věrné posluchače. V pátek večer to rozjela v restauraci Pivovar na šestém setkání bývalých členů, ale i bývalých a současných fanoušků, a spolu s nimi oslavila své narozeniny.

Restaurace byla stejně jako v minulém roce plná fanoušků a milovníků rockových pecek kapel Rainbow, Uriah Heep, ZZ Top, Toto, Whitesnake nebo Manfred Mann. A slavilo se ve velkém. Staré hity i ty novější přilákaly do restaurace všechny věkové kategorie a "Panťáci" opět nezklamali a všem ukázali, že jim to fakt hraje.

"Chtěli bychom především poděkovat přerovskému rodákovi, muzikantovi a podnikateli Jardovi Slezákovi za sponzorování, Mechovi za použití jeho zkušebny v Kozlovicích a Danovi Klesnilovi za perfektní pečivo z jeho cukrárny a taky, že si s námi zahrál pár songů na baskytaru. Původní představa, že uděláme jeden sraz a rozejdeme se jako přátelé naštěstí nevyšla a jsem rád, že v této sestavě pokračujeme úspěšně dál a VI. sraz fanoušků to jen potvrdil," svěřil se jeden ze zakadatelů kapely Miloš Buček.

"Hrálo se nám skvěle díky našim fanouškům i kamarádům muzikantům, kteří nás přišli podpořit a vytvořili perfektní atmosféru. Když se po pár prvních skladbách začlo v publiku zpívat a tančit, byl to pro nás signál, že půjde o jeden z nejlepších koncertů a že to mezi kapelou a fanoušky funguje, jak má,” dodal zpěvák Mira Bedřich.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.