Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 11.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Rockové pecky: kapela Pantograf opět po roce v restauraci Pivovar

Kultura

13.9.2020

Autor: hcz

Rocková kapela Pantograf už přes čtyřicet let hraje pro své věrné posluchače. V sobotu večer to rozjela na plný plyn v restauraci Pivovar na pátém setkání bývalých členů, ale i bývalých a současných fanoušků.

Restaurace stejně jako v loňském roce byla zaplněná do posledního místečka. Převzaté pecky světoznámých rockových kapel jako Rainbow, Uriah Heep, ZZ Top, Toto, Whitesnake nebo Manfred Mann sklidily v podání Pantografu od fanoušků bouřlivý aplaus. "Jsme "rocková" kapela, hrajeme jednou do roka...," prozradil s úsměvem jeden ze zakladatelů kapely Milan Strnadel. Bylo plno. Na koncert se přišli podívat nejen mladí fanoušci Pantografu, ale i ti, kteří "Panťáky" poslouchali před lety. 

"Hrálo se nám skvěle díky našim fanouškům i kamarádům muzikantům, kterým moc děkujeme za to, že nás přišli podpořit, a že vytvořili perfektní atmosféru. Velké díky patří také našim zvukařům a osvětlovačům Peťovi Střelákovi a Honzovi Střelákovi, kteří udělali výborný zvuk a scénu. Zvláště bychom chtěli také poděkovat přerovskému rodákovi a podnikateli, kytaristovi Jardovi Slezákovi, který finančně podpořil celou akci a také personálu restaurace Pivovar, který nám vyšel ve všem vstříc," dodal zpěvák Mira Bedřich.

A co vzkazuje Miloš Buček, jeden ze dvou zakládajících členů? "Pokud mně a Milanovi vydrží zdraví a nadšení, tak Pantograf jede dál. Mladí to jednou od nás převezmou a to je dobře."



"Na koncerty "Panťáků" jsem chodila jako mladá holka. Klukům to pořád hraje a jsem moc ráda, že jsem se po letech mohla potkat i se členy kapely, kteří už dnes nehrají. U fotek jsme zavzpomínali na koncerty v Komuně," svěřila se jedna z fanynek kapely.

 

hcz

Reklama

Plazma Plus s.r.o.

Katalog firem » Zdravotnictví » Dárcovství, plazma

Plazma Plus s. r. o. - jsme společnost, s bohatými zkušenostmi a chceme pomáhat lidem. S námi můžete pomoci hned dvakrát – darováním plazmy a vstupem do národního registru dárců kostní dř...