Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Rio Míle: Rodinka pořádala zábavné sportovní odpoledne

Zprávy z regionu

6.9.2020

Autor: hcz

Teplé sobotní odpoledne (5. září) plné sluníčka, které pro rodiny s dětmi připravila Rodinka - rodinné centrum Přerov, se vydařilo. Na \"Rio Míli\" se vydaly stovky dětí spolu se svými rodiči. S pohádkovými bytostmi a členy Rodinky všichni odstartovali míli plnou zábavných her v Michalově u bufetu U Králíčka, aby po splnění všech zadaných úkolů dorazili do cíle. Nechybělo ani vystoupení tanečnic D2Dance, skákací hrad, jízda na ponících, nebo kolotoč.

"Rodinka vždy pořádala spolu se slovenskými mateřskými centry (v daný den) oslavu Dne matek s názvem Míle pro mámu. Koronavirová epidemie nám ale tento den nedovolila oslavit, a proto jsme spojili dvě akce, Míli pro mámu a Rio Laguna, dohromady a uspořádali dnešní akci s názvem Rio Míle," prozradila Ivana Čagánková, vedoucí Rodinky.

Děti plnily na jednotlivých stanovištích dané úkoly - malovaly kameny, lovily rybky, hledaly dárky, které nesla Červená Karkulka babičce, nebo se snažily uhodnout po hmatu, co se ukrývá v neprůhledné sklenici. V cíli pak na ně čekaly drobné dárečky. "Vyšlo dnes počasí, tak věřím, že se dnešní akce vydaří," svěřila se jedna z organizátorek. Na Rio Míli dorazili nejen místní, ale i přespolní. "Do Přerova jsme přijeli z Chropyně," prozradila jedna z účastnic, která trávila sobotní odpoledne u babičky. Také šestiletý Patrik Němec si akci spolu se svým starším bratrem užíval. "Je to tady parádní, byl jsem na skákacím hradě a projel jsem se i na poníkovi."

hcz

Reklama

ELSON auto s.r.o.

Katalog firem » Auto - moto

Jsme ryze českou společností, která působí na českém i zahraničním trhu již od roku 1990. Naše společnost je postavena na vlastním vývoji a výrobě kvalitních střešních nosičů a pří...