Reklama

Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav, venku je 13.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Rekordní počet přerovských reprezentantů přivezl medaile z Olympijských nadějí

Zprávy z regionu

15.9.2023

Autor: Albert Šimek

Od 7. do 10. září se konaly v polské Poznani závody Olympijských nadějí, kde naši zemi reprezentoval rekordní počet přerovských závodníků. Byli to Ondřej Neradil, Laura Csomová, Míša Bílková, Terka Jiskrová, Ema Wertheimerová a Vítek Příkopa. Poslední jmenovaný se taky ukázal na začátku července v italském Auronzu na Mistrovství světa juniorů, kde s parťáky z Nymburka dojeli na 6. místě.

Kanoista Ondra Neradil se představil na kilometrové trati, kde dosáhl na celkové 12. místo. Medailové žně ale nastaly u Vítka Příkopy. Na singlu si na pětistovce dojel pro 3. místo, s Martinem onzové medaile na 500 a 200. Nakonec se ještě dvakrát umístil na bramborové pozici na čtyřkanoi.

Těsně pod stupni vítezů se také umístila Laura Csomová na kilometru. Na deblu s Míšou Bílkovou přidaly ještě 6. místo, stejně tak na kilometru. Kanoistka Terka Jiskrová na kilometrové trati dojela pro 7. místo a na pětistovce přidala ještě 10. místo. Její parťačka Ema Wertheimerová dojela 9. na 200 a 11. na 500. Děvčata ještě zvládla společně vyjet 6. místo na kilometru.

Kompletní výsledky všech českých reprezentantů lze najít zde: https://oh2023.domtel-sport.pl/

Albert Šimek

Reklama

U Medvídka - restaurace, bar

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

- od pondělí do pátku výběr minimálně z 15 jídel na menu za skvělé ceny - točíme ZUBR 11°, OSEČAN 12° - na objednávku (salámové, sýrové a zabíjačkové mísy, vepřové a kuřecí...