Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Přerovský pivovar Zubr slaví 151 let

Zprávy z regionu

17.4.2023

Autor: red

Přerovský pivovar Zubr slaví 151 let a ve svém areálu pořádá velkolepou oslavu. V pátek 21. dubna od 15:00 se návštěvníci mohou těšit na bohatý hudební program, soutěže a samozřejmě nebude chybět ani skvělé pivo pravidelně oceňované na tuzemských i zahraničních degustačních soutěžích. Tradiční dubnová akce tak nabídne skvělou zábavu a také neomezenou konzumaci nápojů z produkce pivovaru, která je již zahrnuta v ceně vstupného.

"Oslava narozenin pivovaru se stala tradiční jarní akcí, na kterou každoročně zavítá několik tisíc návštěvníků. Moc se těšíme, až se areál našeho pivovaru opět zaplní lidmi, kteří s námi tuto událost náležitě oslaví. Za nás mohu garantovat, že zásoby piva jsou dostatečné a na čepu nebude chybět ani oblíbený nefiltrovaný ležák ZUBR Grand přímo z ležáckých sklepů," říká Kateřina Vilímová, brand manager značky Zubr.

Návštěvníci se mohou těšit na soutěže s pivní tématikou a pestrý hudební program, o který se letos postarají oblíbené skupiny Hanz´s Fuckers, Penzistor, Alkehol a zlatým hřebem večera bude kapela Walda Gang.

K dostání bude široká nabídka piv z produkce pivovaru. Kromě nefiltrované, 4x chmelené jedenáctky ZUBR Grand přímo z ležáckého sklepa se mohou návštěvníci těšit například na pivo ZUBR Gold, absolutního vítěze odborné degustační soutěže o Zlatý pohár PIVEX – PIVO 2022, nebo ZUBR Gradus, který byl loni na podzim vyhlášen nejlepším ležákem v prestižní mezinárodní soutěži European Beer Star.

Až do čtvrtku 20. dubna je možné zakoupit si v předprodeji vstupenky za zvýhodněnou cenu 350 Kč v pivovarské prodejně nebo online, na místě se budou prodávat za 400 Kč. Děti do 150 cm mají vstup zdarma.

red

Reklama

PSÍ SVĚT - SPECIALIZOVANÁ PRODEJNA

Katalog firem » Obchod » Chovatelské potřeby

PSÍ SVĚT - Žerotínovo náměstí 22, Přerov © Nově otevřená speciální prodejna oblečků a potřeb pro psy Nabízíme krmivo, pamlsky, kosmetiku, pelíšky, tašky, hračky, svítící...