Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 8.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Přerovská nemocnice přestěhovala odběrové místo na Covid-19

Zprávy z regionu

21.9.2020

Autor: red

V nových prostorách provádějí od dnešního dne, 21. září, zdravotníci přerovské nemocnice odběry na onemocnění Covid-19. Zatímco dosud docházeli pacienti do infekční ambulance, která se nachází v pavilonu N uprostřed nemocničního areálu, nyní jsou pro ně vyhrazeny prostory v přízemí pavilonu operačních oboru (E) a vlastní vstup do areálu nemocnice.

Odběrové místo má nyní pro pěší vlastní vchod do areálu

Foto: Nemocnice Přerov

Přestěhované odběrové místo disponuje vlastním vchodem do nemocničního areálu, který je situován na rohu hlavní a vedlejší Dvořákovy ulice a je určen chodcům. Dříve nevyužívaná uzamčená brána bude sloužit primárně lidem přicházejícím na odběry Covid-19 tak, aby se nemísili s ostatními pacienty a návštěvníky nemocnice. Pro klienty, kteří přijedou k odběru automobilem, je vyhrazeno několik parkovacích míst přímo u odběrového místa. K odběru poté lidé dojdou již jen několik kroků (odběrové místo není určeno pro stěry z automobilu).

Odběrové místo v přerovské nemocnici odebírá pouze indikované pacienty na základě žádanky vystavené hygienikem Krajské hygienické stanice (KHS) nebo lékařem, a to po předchozí telefonické objednávce na čísle 725 663 420.

red

Reklama

Karel Caha Band

Katalog firem » Zábava, volný čas » Hudební skupiny, tělesa

Naše hudební duo je složené z profesionálních hudebníků a zpěváků a vzniklo v roce 1999 . Vystupujeme u příležitostí plesů, podnikových večírků, zahradních párty, svateb, narozenin ap...