Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 13.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Přerovská kapela KOWALL COMPANY představuje nový singl Nestačím

Kultura

2.2.2021

Autor: hcz

Po dvou vydaných albech a 3 singlech přichází přerovská kapela KOWALL COMPANY s novou písní "Nestačím", na kterou vznikl i videoklip, čímž kapela započala další fázi svého působení.

Pop-rocková kapela KOWALL COMPANY na hudební scéně působí aktivně již od roku 2011 a má na kontě nespočet koncertů, festivalů, vydání dvou alb a v neposlední řadě 4 singlů, jež kapele otevřely cestu do rádiových éterů, hitparád a k novému albu. Posledním úspěchem je výhra v talentové soutěži Objev roku rádia Haná 2019.

 

 

Nyní představuje kapela nový singl s názvem Nestačím. Zakládajícími členy kapely jsou Filip Kovařík a Petra Václavíková, doplnění o Martina Žáka a Radima Bittnera. Režie klipu se ujal Martin Mikuš a David Žák, pro které to byla první spolupráce s kapelou. "Kluky jsme si vybrali, protože jsme cítili, že naše tvorba potřebuje změnu. U předchozích autorů byla laťka nastavená hodně vysoko (Adam Smid, Michal Novák nebo White Space). Kluci se však výzvy chopili brilantním způsobem a my sami jsme byli překvapeni, jak to všechno skvěle fungovalo," prozradil zpěvák a frontman kapely Filip Kovařík.

 

Více o kapele se dozvíte na jejich webových stránkách www.kowall-company.cz.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.