Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 8.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Přerov má svého Kollera, Restaurace Pivovar zažila další vydařenou akci

Zprávy z regionu

10.10.2021

Autor: hcz

Sobotní večer patřil v přerovské restauraci Pivovar legendární kapele Spektrum i rockovým fanouškům a milovníkům hitů kapely Lucie. Bylo plno a to nejen na parketu. Známé skladby Lucie a Davida Kollera si ale tentokrát střihla vznikem mladá, avšak muzikantsky k nerozeznání od originálu, místní kapela Lucie - David Koller Tribute Band se zpěvákem a kytaristou Markem Filípkem.

"Kapela Lucie - David Koller Tribute Band vznikla koncem léta 2019, když jsem se na jedné soukromé akci, kde jsem hrál, setkal s Markem Filípkem, který tam byl jako host, ale během večera vzal do ruky kytaru a zahrál pár písniček od Lucie. Byl jsem z jeho výkonu tak nadšený, že ještě ten večer jsem mu nabídl, že dáme dohromady kapelu. Jako první jsem oslovil mé spoluhráče z kapely Spektrum - kytaristu Zbyňka Dudu a klávesáka Jana Valtera. Těžší bylo sehnat vhodného bubeníka, ale nakonec jsme objevili toho pravého - Petra Hrušku z kapely Negativ. V této sestavě jsme v létě 2020 odehráli pár úspěšných koncertů, ale pak z časových důvodu a velké pracovní vytíženosti odešel hráč na klávesové nástroje Jan Valter, za kterého jsme prozatím nenašli náhradu a tak v současné době hrajeme ve čtyřech s klávesovými podklady," prozradil kytarista, zpěvák a dramaturg sobotního koncertu Mojmír Holíček.

První půlka koncertu patřila v Restauraci Pivovar kapele Lucie - David Koller Tribute Band a ta druhá? O tu se postarala spřízněná, léty ošlehaná legenda přerovské zábavové scény, kapela Spektrum.

"Paráda, super akce, nejen co se týká výběru kapel, ale i atmosféry, která tady panovala. První půlka koncertu mě překvapila, ještě jsem kapelu Lucie - David Koller Tribute Band neslyšel, ale byl to fakt nářez. A Spektráci? Na ty jsem chodil jako mladej, když jsme pařili s partou na zábavách. Na dnešní akci mě pozval kámoš a jsem rád, že jsem mu nedal košem," svěřil se pětapadesátiletý Petr L.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.