Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 30 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Přerov chystá novou zahrádkářskou kolonii, vznikne u komunikace vedoucí k Újezdci

Zprávy z regionu

10.8.2023

Autor: red

Kdo touží po zahrádce u Přerova, má teď šanci si ji pořídit. Radní vyslyšeli stesky obyvatel města, kteří by si chtěli obdělávat půdu v blízkosti svého bydliště, a chystají k pronajmutí pozemek, na němž má vyrůst zahrádkářská kolonie.

Na těchto pozemcích by mohla v příštím roce vzniknout nová zahrádkářská kolonie

Jedná se o lokalitu v blízkosti ulic 9. května – Přerovská, kde může v říjnu příštího roku vzniknout čtyřicet až devadesát zahrádek o výměře asi 250 až 400 metrů čtverečních. Roční pachtovné za užívání zahrádky by činilo 5 korun za metr čtvereční a rok. Zástupci města mají představu, že soubor zahrádek bude oplocený, na pozemku bude zajištěna voda formou studny s ruční pumpou a na části parcely bude možné umístit dočasné stavby přístřešků pro nářadí.

Pokud jsou mezi občany zájemci o propachtování části městského pozemku p. č. 5466/138 v k.ú Přerov, mohou se písemně obrátit na adresu: Magistrát města Přerova, odbor správy majetku města a komunálních služeb, Blahoslavova 3, Přerov. Užívání by pak bylo možné od října roku 2024, protože je třeba lokalitu připravit podle projeveného zájmu budoucích zahrádkářů.

red

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku(dle domluvy), bezbariérový vstup.Změna prac. doby během prázdnin:PO-PÁ 8:30-16:30