Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 12.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Po roce to v Base Campu zase žije. Kapely to rozjely na plný plyn

Zprávy z regionu

11.7.2021

Autor: hcz

Sobotní večer patřil v Base Campu akci Base Night. Na podiu vystoupily lokální kapely Rockabilly Juniors, D.U.B. Music a Green Day Bros. Návštěvníci se skvěle bavili, protože kromě pořádné porce muziky nechybělo ani dobré jídlo a pití.

Base Camp otevřel své okénko začátkem května. "O měsíc později jsme otevřeli i zahrádku a teď již jedeme naplno. Tahle akce je vlastně první velký festival s kapelami Rockabilly Juniors, D.U.B. Music a Green Day Bros. Tyto kapely jsou naše srdcovky, takže je to první festival se srdcovkami," svěřila se provozovatelka Base Campu Lenka Sasáková.

"Je to tady super. Kapely jsou luxusní, jídlo a pití skvělé. Bylo načase začít s pořádáním koncertů v Přerově, už nám všem moc chyběly. A výběr dnešních kapel byl prostě skvělý. Díky všem, kteří pro nás připravili tak kouzelný večer," nechal se slyšet třiatřicetiletý Pavel Jančík.

A není to poslední akce na Base Campu. 14. srpna se chystá Vyosení s kapelami - The Inversion, Cirkus Láskohrad a Třetí dáma.  27. srpna pak Base Fest, na kterém zahrají Critical Acclaim, Milenium a Spocená uklízečka.







hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.