Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 3.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pekelný nářez na Beer Festu v Aniččině dvoře

Kultura

6.7.2020

Autor: hcz

Nedělní parné odpoledne patřilo až do večerních hodin na Aniččině dvoře v Přerově Beer Festu a byl to pořádný odvaz. Na pódiu se střídala jedna revivalová kapela za druhou. Rockovou "pařbu" odstartovala olomoucká kapela Status Quo Tribute s dvanáctiletým bubeníkem, po ní následovala prostějovská Metallica Damage inc., kterou vystřídal domácí Motörhead Revival. Nechyběla ani olomoucká kapela AC/DC Bon Scott Memorial Band a třebíčský KISS Czech Company.

Stejně jako minule ani tentokrát organizátoři z Aniččina dvora fanoušky dobré muziky nezklamali. Přichystali pro ně pořádnou porci špičkových revivalových kapel. Bylo plno.

Status Quo Tribute

dvanáctiletý bubeník Jan Kurial

Metallica Damage inc.

zábava byla v plném proudu

Kotel pod pódiem to ze začátku rozjížděl ve vlažném tempu. Jakmile ale sluníčko zašlo za mraky, fanoušci to rozjeli a skvělé koncerty si vychutnávali plnými doušky. "Pro mě byl hlavní hvězdou dvanáctiletý bubeník Jan Kurial ze Status Quo Tribute, to jsem fakt hleděl. Ten kluk je fakt dobrej, na bicí to válel, jako "staří" rockeři, kteří už hrají léta. O něm ještě asi v budoucnu hodně uslyšíme...," pochvaloval umění nejmladšího muzikanta jeden z fanoušků. Vzorem a idolem malého-velkého bubeníka, který poslouchá Dymytry, je bubeník Miloš Meier. Tatínek, který doprovázel svého syna na koncert do Aniččina dvora, vidí jeho budoucnost v nějaké bluesové kapele, ale mladý rocker to zatím tak necítí. Má raději tvrdou muziku.

Motörhead Revival

ACDC Bon Scott Memorial Band

KISS Czech Company

KISS Czech Company

Výběr revivalových kapel na Beer festu byl skvělý. A další pořádný nářez čeká na rockery už 21. srpna na oblíbeném Hippie festu. Hrát budou kapely Progres 2, Stará Dobrá Ruční Práce , Černý penicilin a Parta 77.

V jednání jsou ještě další kapely. Podle organizátorů se na Hippie fest hlásí kapela Citron s Láďou Křížkem anebo slovenská punk-rocková skupina Horkýže slíže, ale to je ještě v běhu. Na konečný verdikt, jak jednání dopadnou, a který z hostů si na Aniččině dvoře zahraje, si musíme počkat.





hcz

Reklama

Pneu Kubeša s. r. o.

Katalog firem » Auto - moto » Pneuservis

Provádíme veškeré pneuservisní práce s největší zodpovědností. Můžete si u nás nechat opravit pneumatiky všech typů i rozměrů. Samozřejmostí je i prodej pneumatik, prodej alu i plechov...