Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na festival do Pivovaru Zubr přišly 4 tisícovky návštěvníků

Zprávy z regionu

22.8.2021

Autor: hcz

Pátek 20. a sobota 21. srpna patřily v pivovaru Zubr skvělé zábavě a dobrému pivu. Fesťák v pivcu přivítal více než 4000 návštěvníků, kteří si mohli užít dva dny bohatého hudebního programu.

Na pódiu v areálu pivovaru se během dvou dnů vystřídala necelá desítka kapel. Fesťák odstartovaly v pátek kapely Penzistor, Forum, Pirillo a Requiem. Sobota pak patřila skupinám Premier, Reflexy, Katarině Knechtové, Janku Ledeckému a kapele Desmod.

 

Penzistor

Forum

Pirillo

Requiem

"Poslední akce pro veřejnost, které se v pivovaru konala, byla Dočesná se Zubrem v roce 2019, jsem proto rád, že jsme opět mohli náš areál otevřít návštěvníkům a fanouškům. Myslím, že jim to chybělo stejně jako nám. Atmosféra byla skvělá a všichni se dobře bavili," řekl Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

 

Dvoudenní akce nabídla celkem devět českých a slovenských hudebních interpretů, setkání a autogramiádu s hokejisty HC ZUBR Přerov a především širokou nabídku piv se zubří hlavou ve znaku. Celkem se vypilo zhruba 45 hektolitrů nápojů z produkce pivovaru Zubr. Na závěr programu přišel ohňostroj nad střechami pivovaru, který celou akci zakončil.

"Věříme, že v příštím roce se už budeme moci vrátit do běžného režimu a nabídnout návštěvníkům tradiční hudební akce, to znamená v dubnu oslavu narozenin pivovaru, v červnu Zubrfest a v srpnu Dočesnou. Budeme se opět těšit na shledanou v našem pivovaru," pozval na další akce Tomáš Pluháček.

Katarína Knechtová

Janek Ledecký

Desmod

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.