Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Komorní koncert kapely MOTÖRHEAD Revival v Restauraci Pivovar

Zprávy z regionu

7.11.2021

Sobotní večer patřil v Restauraci Pivovar kapele MOTÖRHEAD Revival, která se na hudební scéně pohybuje dvaadvacet let. A i když dali muzikanti do svého vystoupení celé srdce, kovidová situace v regionu si vybrala svou daň v návštěvnosti.

Kapela MOTÖRHEAD Revival vznikla v Přerově v létě 1999. "Kapelu jsem založil spolu s kytaristou a zpěvákem Jannisem Isakidisem a bubeníkem Liborem Mogulem Moučkou. Díky svým kvalitám se kapela velmi rychle prosazovala a začala hrát po celé republice. Hráli jsme v pražském Rock Café, v klubu V+V v Mostě, zlínském Golemu a jezdili jsme několikadenní koncertní šňůry. Vystupovali jsme na festivalech, a hostovali s některými našimi předními kapelami. Třeba v roce 2001 jsme společné vystoupovali s kapelou Arakain ve Výravě u Hradce Králové a občas jsme si zaskořili zahrát i do okolních zemích," prozradil jeden ze zakladatelů kapely - kytarista Mojmír Holíček.

Po předčasné smrti bubeníka Libora Mogula Moučky kapela na čas přestala koncertovat. Vrátila se na pódia v roce 2015, když zemřel frontman Motörhead - Lemmy Kilmister. "Dnešní koncert s názvem "22 let na scéně!" je oslavou skutečnosti, že kapela od roku 1999 do současnosti hrála v 5 zemích Evropy a téměř každém větším městě v republice," dodal Holíček.

A i když nebyla návštěvnost taková, jakou by si každý z muzikantů bezpochyby přál, fanoušci hitů britské legendární heavymetalové skupiny si přišli na své. Trojice zkušených muzikantů - baskytarista Mojmír Holíček, kytarista a zpěvák Jannise Isakidis a bubeník Jirka Isakidis nenechali nikoho na pochybách, že hudba Lemmy Kilmistera stále žije.

 

Reklama

Lékárna MEDIA

Katalog firem » Zdravotnictví » Lékárny

Lékárenská péče, poradenství. Vedle základního sortimentu nabízíme léčebnou kosmetiku Bioderma, Daylong, original ATOK, CutisHelp, kosmetiku Doliva, Allga san, doplňky pro kojící matky Mede...