Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 30.1 °C

Kapela Pantograf svými rockovými peckami roztančila restauraci Pivovar

Zprávy z regionu

12.5.2024

Autor: hcz

Rocková kapela Pantograf , která už více jak pětačtyřicet let hraje pro své věrné fanoušky, uspořádala v sobotu 11. května 2024 koncert nejen pro své posluchače, ale i pro svého kamaráda "Mecha", který slavil 70. narozeniny. Do restaurace Pivovar přišli nejen bývalí hráči Pantografu, ale i muzikanti z dalších přerovských kapel, aby publiku a oslavenci zahráli a společně zavzpomínali.

Restaurace byla plná fanoušků a milovníků rockových pecek kapel Rainbow, Uriah Heep, ZZ Top. "Tímto koncertem chceme především popřát našemu kamarádovi Mechovi k jeho narozeninám a poděkovat mu za možnost využití jeho zkušebny v Kozlovicích," řekl jeden ze zakladatelů kapely Pantograf, Miloš Buček.

Dodal také, že za Daliborem, který se po letech vrátil do Česka, v sobotu přijela dcera s manželem a dvěma vnoučaty z Německa a taky Sylva, která emigrovala v roce 1987 a dodnes žije kousek od Stuttgartu. Mechovi přišel zahrát také Zdeněk Slivečka se svým tenor saxofonem a skupina REVOX. Na závěr mu Dušan Millonig zazpíval za doprovodu Ivana Němečka píseň od Jannis Joplin. "Přes video projektor jsme všem účastníkům promítli medailon k jeho narozeninám. A všichni jsme společně vzpomínali a dobře se bavili," řekl Buček.

hcz

Reklama

RJ - Cyklo Konečný

Katalog firem » Obchod » Cykloprodejny

PRODEJNA: KRAMÁŘOVA 15(u nádraží)
Jízdní kola značek Maxbike,Rock Machine,Galaxy,Stevens.Velký výběr náhradních dílů,kvalitní servis.
.Garanční prohlídka a seřízení po ujetí cca 100 km.

Elektrokola:Lectron,R.Machine.
Novinka:E-Babeta,cena 25.900,-Kč