Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 11.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Džínový bál roztančil Městský dům

Kultura

3.4.2022

Autor: hcz

Tradiční tečku za plesovou sezonou v přerovském Městském domě udělal v sobotu večer Džínový bál. K tanci a poslechu zahrála kapela Re-Vox a pánové a dámy v džínách si večer náležitě vychutnali. Bylo plno a atmosféra skvělá.

Pohodová nálada panovala nejen na parketu. Lidé se po kovidové pandemii, která je odřízla na delší dobu od kulturních akcí, sešli, aby si zanotovali spolu s kapelou Re-Vox nesmrtelné hity Pavla Nováka a songy šedesátek. "Konečně.., po delší době se vidím tady s kamarády a fakt si to užívám," poznamenal Pavel Janík, který do Přerova přijel z Prostějovska a přivezl s sebou nejen manželku, ale i dceru s manželem a vnučku. "Scházeli jsme se tady pravidelně s přáteli. Kovidová pandemie nás ale ne nějakou dobu odloučila. Teď si to vynahradíme. Atmosféra je úžasná jako vždy, a proto patří tento ples k nejoblíbenějším. Pokaždé si tady spolu s přáteli zavzpomínáme na dobu, kdy jsme ještě jako mladí chodívali do Městského domu na Synkopu s Pavlem Novákem. Moje žena má vždy oči na vrch hlavy, protože naše historky z té doby zná už nazpaměť, ale je to tradice," dodává se smíchem Janík. "Zazpíváme si, zavzpomínáme, popijeme, něco pojíme, zatancujeme a rok z toho budeme žít, zase do dalšího "džíňáku".

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.