Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Drobné zvířectvo a doprovodný program nabídla chovatelská výstava na výstavišti

Zprávy z regionu

4.6.2023

Autor: hcz

Český svaz chovatelů Přerov uspořádal o víkendu regionální výstavu drobného zvířectva. Dvoudenní akce proběhla 3. a 4. června 2023 na přerovském výstavišti. Teplé počasí přilákalo do areálu výstaviště během víkendu stovky návštěvníků. Zatímco návštěvnost v sobotních ranních hodinách začala "vlažně", odpoledne a večer se výstaviště začalo plnit návštěvníky. Více než zvířectvo je přilákaly kapely Argema a Kameron.

"Letos měli možnost návštěvníci obdivovat 143 králíků, 126 holubů, 69 kusů drůbeže a 200 mláďátek, 13 voliér exotů a nechyběli ani 2 poníci, 2 oslíci, 2 telátka, 3 kozy, 1 prasátko a 19 morčat," řekl za organizátory Jiří Koláček.

 

Výstavu obohatil stejně jako v minulých letech i doprovodný program. "My jsme přišli až na odpolední program a to na kapely Argema a Kameron," prozradila skupinka návštěvníků. Kapelu Kameron přijeli podpořit i fanoušci z Holešova.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.